Mozaik
NOVI URADAK ZACKA SNYDERA U KINA I NA NETFLIX STIŽE 21. SVIBNJA

Izišao trailer za zombi film “Army of the Dead”
Objavljeno 18. travnja, 2021.

Nakon predstavljanja teaser postera, Netflix je ovih dana objavio i prvi službeni trailer za zombi film “Army of the Dead” iza kojega stoji američki redatelj, scenarist i producent Zack Snyder, prenosi Collider. Snyder, kojem tematika zombija nije nepoznanica jer je 2004. napravio remake filma “Dawn of the Dead” Georgea A. Romera iz 1978., režirao je “Army of the Dead” prema scenariju koji je napisao zajedno sa Shayjem Hattenom i Jobyjem Haroldom. Zvijezda akcijskih filmova i nekadašnji profesionalni hrvač Dave Bautista nalazi se u glavnoj ulozi kao Scott Ward, ratni veteran iz zombi apokalipse koji dobiva zadatak provaliti u zonu karantene u Las Vegasu kako bi iz sefa kockarnice pokupio 200 milijuna dolara prije nego vojska bombardira grad kako bi uništila prijetnju živih mrtvaca.

 



- Ward živi mirnim životom i peče hamburgere u lokalnom restoranu, no bivši šef kockarnice Hunter Bly (Hiroyuki Sanada) nudi mu 50 milijuna dolara ako u sljedeća 32 sata uspije iz njegovog sefa izvući 200 milijuna dolara. U nadi da će mu taj novac pomoći u pomirenju s njegovom kćeri Kate (Ella Purnell), Ward okuplja ekipu za pljačku. U njegovu su timu Vanderohe (Omari Hardwick), Cruz (Ana de la Reguera), Marianne Peters (Tig Notaro), Mikey Guzman (Raúl Castillo), Chambers (Samantha Win), Lily “The Coyote” (Nora Arnezeder), Burt Cummings (Theo Rossi), Martin (Garret Dillahunt) i Ludwig Dieter (Matthias Schweighöfer) - stoji u službenom sinopsisu.

Zadatak ulaska u zombijima ispunjen Las Vegas i izlazak iz njega neće biti jednostavni jer ovi su zombiji pametni, brzi i organizirani, a imaju i zombi tigra. Kako će sve to izgledati doznat ćemo 21. svibnja, kada “Army of the Dead” stiže u kina, odnosno na Netflix. D. Miklić

Možda ste propustili...

HRT: PODRŠKA BABY LASAGNI U PET HRVATSKIH GRADOVA

I Osijek je zaplesao na "Rim tim tagi dim"

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Najčitanije iz rubrike