Regija
OBILJEŽEN DAN OPĆINE

Javna priznanja Općine Petrijevci uručena Nikoli Rebrini i Iliji Ivankoviću
Objavljeno 16. travnja, 2021.
PETRIJEVCI - Nakon što je Odbor za obilježavanje Dana općine Petrijevci donio Odluku da se ovogodišnja svečanost u povodu 28. obljetnice općine Petrijevci održi u četvrtak, 15. travnja, u skraćenom obliku, uz pridržavanje odluke Stožera civilne zaštite, Petrijevčani su već drugu godinu zaredom vrlo skromno proslavili svoj Dan općine.

Prvo je u večernjim satima na groblju u Petrijevcima položen vijenac i upaljena svijeća za sve preminule vijećnike i branitelje, a nakon toga u Vatrogasnom domu održana je svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj su ovogodišnjim laureatima dodijeljena javna priznanja Plaketa "Grb Općine Petrijevci". Ovo priznanje uručeno je Iliji Ivankoviću za doprinos u razvoju sporta općine Petrijevci, posebno rukometa te Nikoli Rebrini za doprinos u razvoju vatrogastva.

Načelnik Općine Ivo Zelić nazočnima je prezentirao rezultate rada općinske Uprave u posljednjih godinu dana, među kojima je posebno izdvojio završetak i otvorenje dugoočekivane obilaznice oko Petrijevaca, projekt odvodnje koji se intenzivno provodi i na ovom području te gradnju biciklističke staze Petrijevci - Satnica.

Saborski zastupnik i izaslanik osječko-baranjskog župana i predsjednika Sabora RH Goran Ivanović, čestitao je Petrijevčanima Dan općine, naglasivši kako je riječ o općini koja bi zbog načina funkcioniranja i rezultata mogla biti primjer i drugim mnogo većim sredinama. L.A.
Možda ste propustili...

OBILJEŽENE OBLJETNICE ROĐENJA VELIKANA

Cvijeće pred bistama Kršnjavoga i Bilinskog

GRADSKA LIMENA GLAZBA DONJI MIHOLJAC

Nove odore, note, nastupi, seminari

Najčitanije iz rubrike