Sport
U DINAMU NEMA POZITIVNIH

“Modri” su sada u utrci s vremenom
Objavljeno 14. travnja, 2021.
Nogometaši Dinama danas (srijeda) putuju u Španjolsku na uzvratnu utakmicu četvrtfinala Europske lige protiv Villarreala i sukladno UEFA-inim pravilima u utorak su odradili testiranje na COVID-19. Testovi su brzo stigli i svi rezultati su negativni. To je dobra vijest za Krznara koji uoči uzvrata ima problema, jer ozljede muče neke vrlo važne igrače "modrih".

Kapetan Arijan Ademi zadobio je ozljedu u prošlom prvenstvenom susretu s Lokomotivom, ima oteklinu na zglobu, i neizvjesno je hoće li moći zaigrati u uzvratu četvrtfinala u kojem Dinamo lovi zaostatak od jednog pogotka. Krznar i dalje nije siguran u nastupe napadača Brune Petkovića i Marija Gavranovića, obojica nisu konkurirali za susret s Lokomotivom. Sada je utrka s vremenom i u Maksimiru se nadaju kako će netko od ove trojke ipak biti spreman za sraz sa Španjolcima.

Uzvrat četvrtfinala Europa lige Villarreal - Dinamo na rasporedu je u četvrtak, 15. travnja, s početkom u 21 sat, na stadionu Estadio de la Ceramica. Podsjetimo, prvu utakmicu u Maksimiru dobio je Villarreal s 1:0. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike