Mozaik
TARGET OBJAVIO SVOJ ŠESTI SOLO ALBUM “KRHKO JE ZNANJE”

Izišao novi videospot “Kako spada”
Objavljeno 13. travnja, 2021.
Nakon 25 godina u rapu koje je proslavio s mixtapeom, Target je objavio 6. solo materijal nazivom "Krhko je znanje" (Menart) pokušavajući svojim prepoznatljivim rimama u stilu "mladog gospara" konkurirati zahtjevima novopečenih rapera i trap zvuku.

Objavu digitalnog albuma prati i novi spot za prvi singl "Kako spada" koji je režirao Mislav Peta Petek. Teme na albumu su ovoga puta posvećene Hip hop kulturi koju Target čuva i modernizira repajući o vještini repanja:

- Na "K’j ti je" s Danteom i naslovnoj traci "Krhko je znanje", rapam o promjeni pisanja RAP glazbe sa "e" (rep, reperi) na "Mic masta T" ili u bettle stvarima kao "Opet smo u formi 2" s Crneem i "Osjećaj me prati". Pjesmu "Osjećaj me prati" je producirao mladi sedamnaestogodišnji SYRS iz Xillersa, zg srednjoškolske grupacije u kojoj upotrebljava poznati refren legende zag rapa Renmana. Na "Mane štani" u produkciji Dulee iz Morske Sobote (Slo) se obračunavam se s "nekulturom" ponekih trap izvođača - Kaže Target.

Da napravi ovaj album, Target se odlučio nakon izlaska stvari s karlovačkim producentom Stacom (Zakon braće) gdje je u freestyle stilu pozvao "prave" hip hopere na lojalnost te je zaredao lirike koje svjesno govore o važnosti Hip hopa i na globalnom planu. Iako preferira boom bap stil produkcije, na albumu se nalaze i stvari "Daleko od bratstva" sa Suicidalom i "Bez pameti" s General Woom s kojima Target u trap stilu dopire do svijesti slušatelja tvrdeći da je znanje ponekad stvarno krhko.

Gledajući da se prikaže u pravom svjetlu, o početku stvaranja i prvim grupama na Beatovenov beat na "To je aaight" i opisuje scenu na Kickassovom "Kako spada" koja je zbog svoje dinamike i izabrana za prvi singl. T.K.
Možda ste propustili...

POPULARNA SARAJEVSKA GRUPA

Zabranjeno pušenje rasplesalo Osijek

ODLIČAN NASTAVAK GODINE KOJU JE ZAPOČELA NAGRADAMA

Natalie Dizdar priprema se za Zagrebački festival i veliku turneju

MANIFESTACIJA “DJECA SA SELA U KOLU SU VESELA” U VOĆINU

Održavanje dječje smotre najbolji je način da čuvamo svoju folklornu tradiciju

Najčitanije iz rubrike