Sport
DELEGACIJA NK OSIJEK U MAĐARSKOJ

Radni obilazak Groupama Arene u Budimpešti
Objavljeno 12. travnja, 2021.
Delegacija NK Osijek, predvođena predsjednikom Ferencom Sakaljem, uz partnere koji sudjeluju u gradnji stadiona, posjetila je krajem prošlog tjedna Groupama Arenu u Budimpešti i nastavila prikupljati iskustva sa stadiona u susjedstvu koja će biti od koristi kada dođe do preseljenja u Osijekov novi dom na Pampasu.


Nakon što je prošlog mjeseca posjetila Puskás Arenu, osječka delegacija sada je i u domu Ferencvaroša dobila priliku iznutra vidjeti funkcioniranje stadionskog objekta, a sve radi stjecanja novih znanja i iskustava koja će biti od velike koristi u svakodnevici novog stadiona i kampa za trening bijelo-plavih. Zasluga za to dobri su odnosi između vodećih ljudi dvaju klubova, a vrijedna saznanja sigurno će pomoći u implementaciji i provođenju novih procesa u svakodnevnom djelovanju NK Osijek.

Po završetku razgledavanja stadiona dio delegacije, zajedno s predsjednikom Sakaljem, zadržao se na utakmici Ferencvaroš – Puskás Akademia (1:1), na kojoj su Josip Knežević i Antonio Mance otkinuli domaćinima dva boda i tako im pokvarili već pripremljeno slavlje, budući da je pobjedom Ferencvaroš i matematički mogao osvojiti naslov prvaka Mađarske.


Ivana Liović
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike