Sport
BSK DOČEKUJE ZAGREBAČKU DUBRAVU

S tri boda ostati uz bok lideru prvenstva
Objavljeno 10. travnja, 2021.
U prošlotjednom slavonskom derbiju protiv Cibalije Bjelobrđani su se vratili na pobjedničku stazu i zasjeli na drugo mjesto u redoslijedu Druge HNL. Sad BSK ide sačuvati tu poziciju u domaćem susretu sa zagrebačkom Dubravom, koja u Bijelo Brdo dolazi osokoljena pobjedom nad drugom momčadi Dinama. Poslije sedam proljetnih sučeljavanja "žuto-plavi" su ostali na deset remija iz prvoga dijela sezone ne namjeravajući popuniti tu rubriku ni u predstojećem susretu 25. kola čiji je početak predviđen u nedjelju u 16.30. Vjerujući, dakako, u pobjedu, a za čiju će misiju šef bjelobrdske struke Tomislav Steinbrückner imati sve igrače na raspolaganju jer nema ozlijeđenih ni kartoniranih iako čak devet igrača ima po dva žuta. Pretpostavlja se da će početno povjerenje, uglavnom, dobiti sastav koji je u gostima porazio Cibaliju, a promjena će tek biti u veznom redu u koji se vraća oporavljeni Bjelokošćanin Roman Mory Gbane. "Žuto-plave" na teren će izvesti kapetan Vedran Dalić:
- Puni uspjeh kod Cibalije višestruko je dobrodošao, a posebice u dodatnom podizanju samopouzdanja nakon što nas je uoči prvenstvene stanke na našem terenu iznenadio Rudeš. Znamo da Dubrava ima želju uzeti bar bod, ali to će morati tražiti izvan Bijelog Brda. Optimistični smo, znamo da moramo odigrati najbolje što možemo i onda se imamo pravo nadati pobjedi. Vjerujemo u puni uspjeh i nova tri boda - najavio je utakmicu taj pouzdani stoper Dalić, koji će zauzeti to mjesto u 4-2-3-1 formaciji momčadi, a očekuje se sljedeća početna: Đilas - Periša, Dalić, Majtanić, Župan - Gbane, Mišić - Čikvar, Ilić, Vrdoljak - Dabro. D.L.
Parovi 25. kola: Kustošija - Osijek II i Solin - Croatia igraju danas (subota) od 16.30. U nedjelju u 14.30 počet će susret Hajduk II - Cibalia, a Međimurje - Dugopolje i BSK - Dubrava Tim kabel krenut će od 16.30, kada i u ponedjeljak Dinamo II - Orijent 1919. U petak su igrali Inter Zaprešić - Junak i Sesvete - Rudeš, a odgođen je susret Opatija - Hrvatski dragovoljac.
Možda ste propustili...

KREĆE POLUFINALNA SERIJA DOIGRAVANJA ODBOJKAŠA ZA PRVAKA HRVATSKE

Mursaši kod Ribola Kaštela priželjkuju reprizu Kup izdanja

Najčitanije iz rubrike