Regija
NEZAVISNI ALADIĆ ZA GRADONAČELNIKA:

Projekti vrijedni 250 milijuna kuna
Objavljeno 8. travnja, 2021.
DONJI MIHOLJAC - Gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić objavio je da će se ponovno kandidirati za tu dužnost, podsjetivši da je sa svojim timom prije četiri godine preuzeo odgovornost za razvoj Miholjštine te da su tu ulogu obavljali časno i pošteno.

- Uspjeli smo ostvariti nekoliko kapitalnih projekta od kojih smo posebno ponosni na izgradnju Srednje škole s dvoranom, ali i adaptaciju i proširenje Dječjeg vrtića Pinokio, ulaganje u Industrijsku zonu Janjevci, izgradnju mrtvačnice na Groblju sv. Križa te stalna ulaganja u prigradska naselja - rekao je gradonačelnik.

Ističući da je za njega jedina ideologija čovjek, rekao je da za njega ne postoji vrijeđanje, omalovažavanje i kopanje po životima drugih kandidata za gradonačelnika i diskreditiranje članova drugih političkih opcija.

Naglasio je da su pripremljeni projekti u vrijednosti oko 250 milijuna kuna za sljedeće četiri godine.

- To je izgradnja kanalizacije u prigradskim naseljima, pokretanje trgovačke zone u Donjem Miholjcu, izgradnja novog dječjeg vrtića u Rakitovici, završetak gradske tržnice u Donjem Miholjcu, početak obnove dvoraca Mailath-Prandau te iskorištavanje geotermalnih izvora - istaknuo je Aladić. S.F.
Možda ste propustili...

ROBERT JANOVIĆ PONUDIO TRAŽENU USLUGU

Ostao bez posla pa imanje preuredio u - Salaš za pse

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca

Najčitanije iz rubrike