Regija
DVD HARKANOVCI VLASNIK JE VATROGASNOG DOMA I LAKŠE MU JE DO NOVCA

Uspješni na deset natječaja Županije
Objavljeno 8. travnja, 2021.
HARKANOVCI - Pročelnik Upravnog odjela za ruralni razvoj Osječko-baranjske županije Slavko Marjančević i pročelnik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije Berislav Hengl, posjetili su DVD Harkanovci, gdje ih je dočekao zamjenik predsjednika DVD-a, Matko Vuksanić. Svrha posjeta bila je uvid u ulaganja koja je DVD Harkanovci ostvario preko natječaja male vrijednosti koje raspisuje županija Osječko-baranjska, a na koje je DVD Harkanovci aplicirao u proteklom razdoblju.

- DVD Harkanovci se u protekle četiri godine javio na deset natječaja koje je raspisala Županija, pri čemu je na svih deset pozitivno ocijenjen, te mu je dodijeljeno ukupno 57.500 kuna. Većina sredstava bila je utrošena na opremanje Vatrogasnog doma, što je uključivalo nabavu stolica i stolova za malu salu, spuštanje i izolacija stropa velike sale, limarski radovi, vatrogasna oprema te pomoć u organiziranje Zimskog vatrogasnog kupa - kazao je Vuksanić.

Dodao je da su vatrogasci Harkanovaca jedno od rijetkih društava na području županije i jedino društvo na području Valpova koje može samostalno aplicirati na sve natječaje koje raspisuje Županija i prednjači u dobivenim sredstvima. Prednost je u tome što je DVD Harkanovci jedan od rijetkih u županiji i jedini na području Valpova koji je vlasnik svog vatrogasnog doma.

Uz provedene i opravdane projekte razgovaralo se i o natječajima za kupnju vatrogasnih vozila i nabavu vatrogasne opreme. L.A.
Možda ste propustili...

NAŠIČKO GRADSKO VIJEĆE JEDNOGLASNO

Poznati su dobitnici gradskih priznanja

RUKOMETAŠI SŠ I. KRŠNJAVOGA

Treći u državi

GLAZBENE I FILMSKE PROJEKCIJE, RADIONICE, KVIZ

Lapidarij idealno mjesto za događaje zanimljive svima

Najčitanije iz rubrike