TvObzor
SPACE JAM: NOVA LEGENDA

LeBron James i Zekoslav Mrkva zajedno na filmu
Objavljeno 9. travnja, 2021.

Dobrodošli u Jam! Globalna ikona i jedna od najvećih zvijezda NBA lige LeBron James, zajedno sa Zekoslavom Mrkvom i ostalim bezvremenskim Looney Tunes likovima, zvijezde su animirano/live akcijske avanture u kojoj će uživati baš cijela obitelj.

LeBron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom svijetu i LeBron ih mora odvesti kući na sigurno, vodeći sa sobom i Zekoslava, Lolu i cijelu bandu notorno nediscipliniranih tunesa. Ovo transformacijsko putovanje otkriva koliko će daleko neki roditelji ići kako bi se povezali sa svojom djecom.

Saznaj jesi li dio Tune ili Goon ekipe u najvećoj avanturi na velikom platnu. Uz ekipu koja je uvijek spremna za akciju i koja svojim jedinstvenim talentima iznenađuje čak i Kralja Jamesa, igrajući igru na samo sebi svojstven način. Pravo je iznenađenje i to da se u filmu pojavljuju i mnoge druge profesionalne košarkaške zvijezde u ulogama u kojima ih do sada niste mogli vidjeti.

Uz LeBrona, u vodećim su ulogama za Oscara nominirani Don Cheadle, Khris Davis, Sonequa Martin-Green i Cedric Joe.

Film je režirao Malcolm D. Lee, dok su za scenarij zaslužni Juel Taylor, Tony Rettenmaier, Keenan Coogler i Terence Nance.

Space Jam: Nova legenda studija Warner Bros. Pictures u kina stiže ovog ljeta u distribuciji Blitz.
Možda ste propustili...

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

Najčitanije iz rubrike