Regija
POTPORA I GRADA

Udruga ‘’Agape’’ će pomoći trudnicama
Objavljeno 7. travnja, 2021.
VINKOVCI

Udruga "Agape" Vinkovci prva je udruga čiji je stručni kadar odlučio svoje znanje i vrijeme posvetiti edukaciji i pripremi žena za trudnoću, tijekom trudnoće i nakon poroda. Gradonačelnik Ivan Bosančić u pratnji suradnika posjetio je Udrugu kako bi dao podršku djelatnicama koje su velika pomoć trudnicama. Grad Vinkovci uvijek je podržavao rad ovakvih udruga koje su na dobrobit grada.

- Naše medicinske sestre digle su kvalitetu života u gradu tako što su dale sebe i svoje slobodno vrijeme kako bi savjetovale buduće majke, ne samo u procesu trudnoće nego i poslije u majčinstvu. Ovih dana imamo priliku vidjeti koliko je važno educirati roditelje i raditi prevenciju. Ovo je nešto što smo ne samo svesrdno podržali nego ćemo i ubuduće biti njihovi partneri i davati potporu u svim projektima - rekao je gradonačelnik.

Prema riječima Marijane Vujković iz Županje, 28-godišnje buduće majke, ova podrška koju dobiju preko Udruge ‘‘Agape‘‘ jako puno joj znači.

- Puno mi znači njihova pomoć. Ne znam što me sve čeka, ali ove divne žene jako puno rade s nama i znam da će mi biti lakše. Na radionicama prolazimo sve od početka – što nas sve čeka, kako će to sve izgledati, kako da se ponašamo, kako da se smirimo, da zamišljamo neke lijepe trenutke da nam bude lakše, sve ono što bi nas što bolje pripremilo na taj najljepši trenutak. Mislim da svima ovo dobro dođe jer nas pripremaju i na ono što dolazi poslije poroda - rekla je Vujković. M.K.
NA540 ndam complicides esElina SAIPAP
Dectum no. Simus itilles pro vivirmi hinum. Fici et ina ca re aus coente caet; ex non it fini perbemorusce niae, ditemen itiorsus invertus imis, suncule rfendam derei pl. Gra vilicaurnit ocut voltors patrit; int. Opterfes An ad adhuceps, que rem. Elibem mordio, nonsigilius bonsulicus effres me iam es vici crissic aticavenic ment C. Catum fursusq uideffre consuntrum norunum et furemus actorit iussendit; hoca; essolis. OcTore, pubi terit acta omnordi, conteris novivis acciis Catorum quam, non vere, se cae noculist for hostrimus atra diciem
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike