Sport
PRVA HRL "SJEVER"

Laki bodovi s gostovanja Osječana
Objavljeno 8. ožujka, 2021.
Svladali su rukometaši Osijeka Prelog, kao što je to isto učinilo i 15 prethodnih suparnika ove sezone momčadi iz Međimurja. Osječani su tako vjerojatno nikada lakše došli do bodova s gostovanja kod momčadi koja na kontu nema nijedan bod, i siguran je putnik u niži rang. Osječani su visokopozicionirani na četvrtom mjestu i do kraja sezone, potpuno bez pritiska, mogu prikazati najbolji rukomet koji će im biti jamstvo za sljedeću sezonu, a kada će ambicije vjerojatno biti mnogo veće. Konačnih 13 razlike za gostujući sastav sugerira kako je bilo prilično lako i izvjesno. Međutim, sastav Daga Kovačevića do uvjerljive pobjede stigao je u nastavku susreta. Prvo poluvrijeme okončano je vodstvom Osijeka 15:12. Očito je da domaći nemaju ni kvalitetu, ali ni snagu konkurirati suparniku svih 60 minuta. Kod Preloga je mnogo bolji od ostalih bio Belić koji je postigao deset pogodaka. Kod Osijeka 11 se igrača upisivalo u listu strijelaca, a najviše, po šest pogodaka, postigli su Pavlović, Vuković i Šimatić. Osijek i sljedeću utakmicu igra protiv sastava iz Međimurja. U subotu, 13. ožujka, u goste im dolazi sastav Čakovca. K.L.
PRELOG *23 (12)

OSIJEK *36 (15)

PRELOG - Dvorana Osnovne škole Prelog. Suci: Dario Bedeković i Bruno Peić (Bjelovar).

PRELOG: Novak, Čapalija 2, Hranjec 1, Šestan 1, Škvorc 2, Selimi 2, Lončarić, Nestić 1, Grabant, Kocijan 1, Vlašić 1, Matić 2, Belić 10 (2), Vargek, Vurušić i Horvat.

OSIJEK: Žganjer 2, Zrno 2, Pavlović 6, Bošnjak, Vuković 6, Jakobović 1, Mandić 3, Pleše 2, Šimatić 6(3), Horvat, Ćuić 3, Ninaj 3, A. Carević, F. Carević 2 i Mudrovčić.

SEDMERCI: Prelog 3(2), Osijek 3(3); ISKLJUČENJA: Prelog 10 minuta (Čapalija 2+2, Kocijan 2, Vargek 2, Horvat 2), Osijek 2 minute (Mandić).
Možda ste propustili...

FESTIVAL PLIVANJA U ZAGREBU

Josić kući donijela komplet medalja

VAŽAN DOMAĆI ISPIT RUKOMETAŠICA OSIJEKA

Protiv Zameta motiv će biti i poraz iz prve utakmice na Kvarneru

DERBI SUSRET PAKET24 PREMIJER LIGE ZA RUKOMETAŠE

Vori: NEXE je sad kao ranjeni lav, Vuja će već nešto smisliti

Najčitanije iz rubrike