Osijek
ZAKLADA ZA RAZVOJ LOKALNE ZAJEDNICE SLAGALICA

Poziv za nominacije za filantropa 2020. godine
Objavljeno 7. ožujka, 2021.
Zakada slagalica otvorila je poziv za nominacije za Nagradu "Johann Kohlhoffer" za filantropa godine Slavonije i Baranje. Nagrada se dodjeljuje od 2013. godine poslovnim subjektima koji su na najdjelotvorniji način podržali neprofitne akcije ili organizacije od općeg dobra i interesa, a nosi naziv po osječkom gostioničaru Johannu Kohlhofferu, utemeljitelju prve zaklade u Osijeku.


Svrha je Nagrade prepoznati i javno istaknuti tvrtke i obrtnike koji svojom materijalnom i financijskom podrškom daju najbolji primjer drugima i postavljaju standarde kojima bi trebalo težiti u svijetu odgovornog poslovanja. Za nagradu se mogu nominirati domaće i strane tvrtke, ogranci stranih tvrtki koje posluju u Hrvatskoj, privatne male i srednje tvrtke, javna i državna trgovačka društva, obrtnici te korporativni fondovi i zaklade, koji su tijekom 2020. godine podržali neku društvenu ili neprofitnu akciju ili organizaciju na području Slavonije i Baranje.


Svoje kandidate za Nagradu mogu nominirati zainteresirani građani, neprofitne organizacije i ustanove, mediji, agencije za odnose s javnošću, kao i same tvrtke i obrtnici. Za Nagradu se ne mogu nominirati neprofitne organizacije, javne ustanove i tijela lokalne i/ili regionalne samouprave. U prijavnim obrascima one se mogu navesti samo kao partneri tvrtke/obrta koja je prijavljena za natječaj.


Pobjednici natječaja dobiti će medalju, dizajnerski autorski rad osječkog dizajnera Marka Jovanovca, te pravo korištenja znaka Nagrade za 2020. na svim svojim proizvodima, promotivnim materijalima i dokumentima, a Zaklada Slagalica će ih sve dodatno promovirati putem svoje mrežne stranice, tiskanih materijala te na druge odgovarajuće načine. Sve informacije o nagradi mogu se pronaći na službenim stranicama Zaklade Slagalica www.zaklada-slagalica.hr. I. Alilović
Možda ste propustili...

RETREEART ORGANIZIRA NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ U PRIRODI

Šumska kupka: Zastani, udahni i rascvjetaj se!

URUČENE USPOMENICE NA MEMORIJALNU HODNJU OSIJEK - VUKOVAR

Svake godine sve više učenika želi dati svoj obol žrtvi Vukovara

GDJE U KUPOVINU U NEDJELJU?

Trgovine koje rade 14. travnja

Najčitanije iz rubrike