Sport
SINIŠA OREŠČANIN TRENER GORICE

Idemo u Osijek uživati
Objavljeno 6. ožujka, 2021.
Znao je iz Osijeka otići kao pobjednik, ali kao trener Hajduka. Siniša Oreščanin u nedjelju stiže u Gradski vrt kao trener Gorice. Momčad mu jako dobro stoji na tablici. Pravi su hit prvenstva i mogućim uspjehom u Osijeku domaćinu bi zakomplicirali borbu za željeni naslov prvaka. Štoviše, možda bi se i Gorica umiješala u tu utrku. Naslova prvaka u Velikoj Gorici nitko ne spominje, a od Oreščanina nećete čuti niti žestoke najave kako se u Osijek ide da bi se pobijedilo. Smiruje situaciju i pomalo prepušta ulogu favorita domaćinu.


- Osijek je odlična ekipa, imaju odličnog trenera i stožer te ne sumnjam da će se sutra pokušati vratiti na pobjednički kolosijek. Očekujem vrlo tešku, čvrstu utakmicu, ali bavimo se sobom, svojim zahtjevima i mislim da možemo prikazati dobru utakmicu. Napravili smo dobar posao do sada, puno je još pred nama, ali sadašnja situacija nam omogućava da odemo u Osijek uživati u utakmici i dati najbolje od sebe - rekao je trener Siniša Oreščanin.


Kristijan Lovrić, najbolji igrač Gorice prisjetio se posljednjeg susreta s Osijekom u kojem je njegova momčad slavila sa 4:1.
- To je jedna od najboljih utakmica koju smo odigrali u Prvoj HNL. Međutim, bilo je još dobrih utakmica i ove i prošle sezone. Ne treba spominjati ni poraze ni pobjede iz prošlosti. Idemo gledati naprijed, pokušati pobijediti, postaviti se muški i vidjeti što će nam to donijeti sutra, nešto je ipak hrabriji u najavi odlični nogometaš Gorice. K.L.
Najčitanije iz rubrike