Sport
PAKET24 PREMIJER LIGA

Spačva se lako obračunala s Dubrovčanima za koje je zaigrao i Osječanin
Objavljeno 6. ožujka, 2021.
Derbi začelja Paket24 Premijer lige u Vinkovcima pripao je domaćim rukometašima Spačve. Sasvim očekivano s obziroma na probleme i lošu atmosferu kod dubrovačkog Premijer ligaša za kojeg bi bilo pravo čudo da uopće završi sezonu i odigra sve utakmice prije nego li sklizne u niži rang. Nezadovoljan vodstvom kluba dio igrača su u bojkotu zbog čega "gospari" se nisu ni pojavilil na utakmici u Bjelovaru. Još jedno takvo nepojavljivanje značilo bi i automatsko izbacivanje iz lige. Valjda su u Dubrovniku, osim igrača iz svog mladog sastava, počeli hvatati sve što po "gruadu" uopće igra ili je igralo rukomet pa je tako za gostujuću momčad zaigrao i Vedran Abramović, nekadašnji kapetan Osijeka, kasnije i igrač NEXE-a, koji posljednjih godina živi i radi u Dubrovniku, a već je zagazio u četrdesete.Inače, što se tiče samog susreta, nikakvih dvojbi nije bilo oko pobjednika. Već do odmora Vinkovčani su imali devet pogodaka prednosti, u nastavku povećali prednost za isto toliko i konačnih 36:18 oslikava stanje na terenu. Vinkovčanima, prije nastupa u Ligi za ostanak i borbe za očuvanje statusa Premijer ligaša, ostaje još gostovanje u Bjelovaru. K.L.
SPAČVA VINKOVCI  36 (17)

DUBROVNIK RKHM  18 (8)

VINKOVCI - Dvorana OŠ Bartol Kašić. Suci: Nikola Knežević i Dalibor Tunuković (Vrpolje).

SPAČVA VINKOVCI: Ćirović (10+0), Romić (2+1), Jurić 1, Maroš 3, Liščić 2, Vašarević 9(2), Čičak 2, Buntić 7(1), Vignjević 3, Blašković 2, Grubor 1, Mažurana 3, Pavlak 1, Bolanča, Božić 1 i Radović 1.

DUBROVNIK RKHM: Raguž (2+0), Janđel (7+0), Lopina, Jurković 3(1), Burum, Jakić 7(1), Njirić 3, Kristović, Abramović 1, Alamat 2, Topuzović 2 i Tomić.

SEDMERCI: Spačva Vinkovci 3(3), Dubrovnik RKHM 4(6); ISKLJUČENJA: Spačva Vinkovci 6 minuta (Jurić 2, Maroš 2, Bolanča 2) Dubrovnik RKHM 6 minuta (Jakić 2, Kristović 2, Abramović 2).
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini