Sport
ŽRK OSIJEK DOČEKUJE POSLJEDNJEPLASIRANU EKIPU PRVE HRL

Ovo je uigravanje za Podravku i Koku
Objavljeno 5. ožujka, 2021.
Nakon što su u srijedu uspješno odradile gostovanje kod pretposljednjeg Sinja, rukometašice Osijeka u subotu čeka još jedan ogled u kojemu su izrazite favoritkinje. U Zrinjevcu u 18. kolu Prve HRL od 19 sati dočekuju posljednjeplasiranu 1234 Viroviticu, koja je u prethodnih 17 nastupa osvojila samo bod. Jasno je stoga kako bi sve osim rutinske pobjede domaće ekipe bilo veliko iznenađenje, s čim se slaže i trener ŽRK-a Osijek Vedran Ćurak, koji ovaj susret planira iskoristiti i kao dio pripreme za puno teža iskušenja sljedećeg tjedna.


- Nije u Sinju bilo toliko lagano kako je rezultat sugerirao, no najvažnije smo ostvarili - pobjedu. Sada nam slijedi još jedan dvoboj u kojemu imamo imperativ osvajanja bodova i u kojemu smo veliki favoriti. Namjeravam stoga u ogledu s Virovitičankama i isprobavati neke detalje za oglede koji nas čekaju sljedećeg tjedna, protiv Podravke Vegete i Koke. No to ne znači kako podcjenjujemo naše gošće. Naprotiv, pristup će sigurno biti maksimalan jer želim vidjeti napredak u elementima igre na kojima smo radili. Imamo svoje ciljeve koje želimo ostvariti i u ovoj utakmici i očekujem da će ih djevojke i ostvariti - pojasnio je trener osječkih rukometašica.
Ostali parovi 18. kola 1. HRL: Split 2010 - Sinj, Lokomotiva - Bjelovar, Murvica - Umag i Dalmatinka - Koka. Utakmice Podravka Vegeta - Zrinski i Sesvete - Dugo Selo ‘55 su odgođene. G.R.
Najčitanije iz rubrike