Sport
OSIJEK II GOSTUJE U SINJU

Protiv “fenjeraša” po
prve pogotke i pobjedu
Objavljeno 5. ožujka, 2021.

Nogometaše Osijeka II očekuje još jedno gostovanje u drugoligaškom natjecanju. Osječani u nastavku sezone u prva tri nastupa još nisu zabili pogodak, a susret protiv posljednjeplasirane momčadi prvenstva sinjskog Junaka nudi im priliku za prekid golgeterskog posta, ali i za prvu pobjedu u nastavku sezone.

- Očekujem kako ćemo u Sinju biti bolji negoli protiv Croatije, a to se posebno odnosi na ofenzivni dio igre. Idemo pokušati pobijediti, jer smo se za to pripremali cijeli tjedan. Iako je posljednji Junak nije bezazlen suparnik, što je pokazao u prošlom kolu kada je ostao neporažen na gostovanju kod lidera Hrvatskog dragovoljca. Imaju se za što boriti, a na nama je odgovoriti na jednak način - kaže Igor Tolić, trener Osijeka II.

Za tu utakmicu Tolić zbog ozljeda na raspolaganju neće imati vratara Barešića i lijevog beka Mekića. Susret u Sinju igra se u subotu, u 15.30 sati.

Vjerojatni sastav: Kovačević, Benić, Barišić, Karamatić, Kuprešak, Cheriff, Babin, Latković, Stranput, Sekulić, Beljo. D.Keler

Standings provided by SofaScore LiveScore
Možda ste propustili...

EUROPSKO BOKSAČKO PRVENSTVO

Slavonci će u Beogradu imati podršku

GIMNASTIČKI SK U DOHI

Benović ušao i u finale preskoka

FINAL FOUR HRVATSKOG RUKOMETNOG KUPA

Spačva sa Zagrebom, NEXE na Sesvete

Najčitanije iz rubrike