Sport
LIDER ODBOJKAŠKE SUPERLIGE GOSTUJE U ZADRU

Finale Kupa dočekati sa 16 pobjeda
Objavljeno 5. ožujka, 2021.
Ostalo je još odigrati četiri kola u Superligi odbojkaša, čiji lider po nastavak pobjedničkog niza ove subote (16 sati) ide u Zadar. Mursa-Osijek slavila je u svih dosadašnjih 15 dvoboja, a nastavak uspješne serije ne bi smio doći u pitanje. Domaćin je u donjem dijelu poretka, ima 32 boda manje od svog današnjeg suparnika. Momčad Marija Tepperta nije u Dalmaciju otišla kompletna, Ivan Matoković ostao je kod kuće zbog poslovnih obveza, ali i bez udarnog pucača Osječani bi trebali odraditi susret bez stresa.


- I u nekim prijašnjim utakmicama igrali smo bez Matokovića ili nekog drugog igrača iz udarne postave. No to se nije pokazalo kao hendikep, već sam samo dobio potvrdu da imamo širok i kvalitetan kadar koji je u stanju odraditi postavljene ciljeve i kada nismo kompletni. Idemo po pobjedu s kojom bismo dočekali sljedeću utakmicu u kojoj lovimo i trofej - kaže trener Teppert.
Dvoboj u Zadru je i generalka za finale Kupa Hrvatske sljedeći četvrtak u Gradskom vrtu (stiže Ribola). Stoga treba uzeti tri boda, rasteretiti udarne snage i odmorno dočekati prvu ovosezonsku utakmicu s velikim ulogom. U ostalim susretima 18. kola sastaju se: Mladost - Split, Sisak - Ribola, Rovinj - Marsonia i Rijeka - Centrometal. Kod odbojkašica odgođeno je Osijek - Split, a igraju: Brda - Enna Vukovar, Dinamo - Mladost, Rijeka CO - Poreč, Olimpik - Dubrovnik i Marina Kaštela - Kaštela. N.B.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike