Osijek
U ČEPINSKOJ KNJIŽNICI

Pletu, kukičaju i uče jedna od druge
Objavljeno 5. ožujka, 2021.
Čepinke rado uče, ali i dijele svoja iskustva međusobno i s mlađima. Jedno od sastajališta gdje im je to omogućeno je Knjižnica Centra za kulturu Čepin gdje je održana ovogodišnja uvodna radionica pletenja i kukičanja. Polaznice su željele naučiti kukičati kuglice za bor, a mentorica Marija Gregić ponijela je i druge svoje uzorke za motivaciju svima koje žele naučiti nešto novo.

"Pridružila nam se i gospođa Anica Pavić, voditeljica udruge Šibica, i donijela svoja zanimljiva opheklana jaja i cvjetne grane. Upravo su one bile zanimljive polaznicama jer dosad nismo radile nešto slično te će im na idućem susretu pokazati kako se izrađuju. Dva su sata druženja protekla brzo, stoga se radujemo sljedećem susretu", kaže Marija Čačić, voditeljica knjižnice.

U knjižnici navode da se prijave primaju osobno u knjižnici ili telefonom na broj 381-307, na e-mail: knjiznica@czk-cepin.hr ili u inbox na facebook-stranici knjižnice. Na radionice je potrebno ponijeti konac i heklaricu ili vunu i igle, ovisno o tehnici koju polaznice žele naučiti. D.P.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike