Mozaik
OBJAVLJEN NASTUP BORISA ŠTOKA NA DODJELI ROCK&OFF NAGRADA U TVORNICI

Bilo je lijepo na trenutak osjetiti pozornicu
Objavljeno 5. ožujka, 2021.
Na dodjeli nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&Off nastupili su Alejuandro Buendija, BluVinil, Boris Štok, Irena Žilić, Je Veux, Mark Mrakovčić, Nika Turković, One Possible Option i Zvjezdan Ružić. Svi koncerti uskoro će biti dostupni na službenom YouTube kanalu Rock&Offa. Ovih je dana objavljen nastup sjajnog Borisa Štoka, koji je oduševio svojim nastupom na dodjeli u Tvornici.

- "Uvijek dio mene" pjesma je koja je ostavila velik trag tijekom 2020. godine, a upravo tim singlom Boris Štok otvorio je ovogodišnju dodjelu nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&Off u Tvornici kulture. Večer, ispunjenu sjajnom atmosferom i nostalgijom za nekim boljim vremenima u kojima je na dodjeli bila i publika, ovaj sjajni glazbenik svojom je izvedbom dodatno uveličao. Premda sam bio malo skeptičan kako će sve to izgledati i zvučati u ovim ludim okolnostima, ispalo je jako lijepo i ugodno, produkcijski na najvišem nivou. Hvala lijepa organizatorima na pozivu i nominacijama, bilo je lijepo na trenutak osjetiti pozornicu, vidjeti neke prijatelje i glazbenike i zasvirati s bendom. Vidimo se i dogodine - rekao je Boris Štok nakon svog nastupa.

Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, organizator nagrade je Unison, koproducenti su Tvornica kulture i Unison. T.K.
Možda ste propustili...

CROATIA RECORDS IZDAO NOSAČ ZVUKA OVOGODIŠNJEG IZDANJA

Objavljene pjesme 71. Zagrebačkog festivala

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

Najčitanije iz rubrike