TvObzor
DUGOOČEKIVANI NASTAVAK VELIKOG KINOHITA

“Wonder Woman 1984”: Streaming premijera je 11. svibnja na HBO GO-u
Objavljeno 5. ožujka, 2021.
Hit superherojski film “Wonder Woman 1984” imat će ekskluzivnu streaming premijeru 11. svibnja na HBO GO-u. U režiji Patty Jenkins, s Gal Gadot u glavnoj ulozi, film se odvija tijekom 1980-ih i predstavlja novu avanturu Wonder Woman, koja istovremeno pokušava ostvariti svoje snove i pobijediti dva nova neprijatelja - Maxa Lorda i Cheetah.U filmu „Wonder Woman 1984“ čovječanstvo je opet u opasnosti i samo ga Wonder Woman može spasiti. Ovo novo poglavlje priče o Wonder Woman otkriva kako Diana Prince mirno živi među smrtnicima tijekom živopisnih 1980-ih, u eri neumjerenosti vođenoj željom da se ima sve. Iako raspolaže svojim moćima u potpunosti, ona ne privlači pozornost i radi kao kustosica, a superherojske akcije obavlja potajno. Ipak, Diana je primorana izići iz sjene i upotrijebiti svu svoju mudrost, snagu i hrabrost kako bi spasila čovječanstvo od svijeta kojeg je stvorilo.

Chris Pine u filmu glumi Stevea Trevora, Kristen Wiig je u ulozi Cheetah, Pedro Pascal tumači lik Maxa Lorda, Robin Wright glumi Antiopu, a Connie Nielsen je u ulozi Hippolyte.

Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Gal Gadot i Stephen Jones producenti su filma. Rebecca Steel Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo i Wesley Coller izvršni su producenti.

Patty Jenkins režirala je film prema scenariju koji je napisala s Geoffom Johnsom i Daveom Callahamom, priču potpisuju Jenkins i Johns, a temelji se na DC likovima. Wonder Woman je kreirao William Moulton Marston. Pridruženi tim ljudi koji je radio na filmu “Wonder Woman” čine direktor fotografije Matthew Jensen, scenografkinja nominirana za Oscara Aline Bonetto, kostimografkinja nagrađena Oscarom Lindy Hemming, montažer s nominacijom za Oscara Richard Pearson i kompozitor nagrađen Oscarom Hans Zimmer. Warner Bros. Pictures predstavlja film “Wonder Woman 1984”, u produkciji Atlas Entertainment/Stone Quarry.

Tanja Kvorka
KAKO JE GAL GADOT DOŠLA U FORMU
Magnus Lygdback, trener slavnih osoba, poglavito glumaca, nakon brojnih gaža bio je zaposlen i da Gal Gadot poboljša formu za njezinu najpoznatiju ulogu dosad. Za Hollywood Reporter progovorio je o režimu treninga glumice koja je trebala utjeloviti i glumom i tijelom amazonsku božicu Dianu, još znanu kao Wonder Woman.

- Leg press, čučnjevi s bučicama, skaters i klizački skokovi (skater jumps) - to su dobre vježbe, jer aktiviraju brza mišićna vlakna i utječu na sva tri mišića stražnjice. Tu su i zgibovi, lateralno podizanje bučica i jako mnogo rada na coreu. Gal je dobra u mnogo stvari i sve savlada poprilično brzo - kaže Lygdback.

Nema nikakvih čarobnih vježbi ili pripravaka, ovo su vježbe koje apsolutno svi mogu raditi posvuda. Ledene kupke i masaže masažnim pištoljem (popularnim Theragunom) predstavljale su važan dio oporavka, a hranila se kvalitetnim proteinima, kao što su janjetina, organska govedina, riba i piletina, uz kompleksne ugljikohidrate, dobre masti i mnogo povrća.

Gal Gadot uistinu izgleda fantastično u ulozi Amazonke, a važno je da u akcijskim scenama ne izgleda plaho i neuvjerljivo. Dok je Zachary Levi, koji je tumačio Shazama, mogao u kostim spakirati još malo trbušnjaka, Gal Gadot to ne može, jer je njezin kostim oskudniji i lakši na materijalu od ostalih njezinih superjunačkih kolega.
Možda ste propustili...

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata