Sport
NEKA NOVA MOMČAD

Bjelica: Promašivali smo i za to smo kažnjeni
Objavljeno 3. ožujka, 2021.

Vezani članci

OPET RIJEKA BILA PREVISOKA PREPREKA U KUPU

Promašen penal, Nevistić i Murić zaustavili Osječane

U razmaku od samo desetak dana u Gradskom vrtu pojavile su se dvije Rijeke. Ona Rožmanova, koju su bijelo-plavi lako dobili u prvenstvu, te ova Tomićeva, koja se pokazala nepremostivom preprekom u četvrtfinalu Kupa Hrvatske.


- To je nogomet, imali smo svojih prilika, nismo ih iskoristili i slijedio je poraz. Rijeka je dobra momčad, a to je i pokazala u ovom susretu. Uvijek kad dođe novi trener, donese neku novu energiju i ovo je bitno drukčija Rijeka od one s kojom smo nedavno igrali u prvenstvu. Utakmica je bila izjednačena, odlučili su detalji, odlučile su prilike koje su oni iskoristili, a mi ne. Rijeka je zabila penal, mi smo ga promašili, kao i još nekoliko prilika - komentirao je nakon utakmice trener osječkih nogometaša Nenad Bjelica.


Rijeka je početkom ovoga tjedna promijenila trenera, a Tomić je donio tu neku novu energiju koju je Bjelica spominjao.


- Nas Rijeka nije iznenadila. Znali smo sve i znali smo da će biti bolja nego što je bila u posljednje vrijeme. Ponavljam, nezgodno je promašiti penal, ali imali smo aktivan rezultat bez obzira na to. Imali smo dovoljno vremena zabiti, ali tako je to u nogometu kad se promaši penal, ne iskoriste neke šanse, suparnik to zna kazniti - dodao je Bjelica, koji je tijekom utakmice imao nekoliko povika na račun suca, pa je u jednom trenutku Mario Zebec dotrčao do njega kako bi mu objasnio da je on trener, a ne sudac. Osijekov se trener okrenuo i rekao klupi:


- Što on ima komentirati!?


Nešto poslije trener Osijeka nije bio zadovoljan odlukom suca Zebeca da ne dosudi prekršaj na Mierezu, pa je povikao:


- Koji vam je to naputak da ne smijete svirati faul na Mierezu? To vam je gazda rekao?!
U završnici utakmice dogodila se situacija u kojoj Bjelica također nije bio zadovoljan sučevom odlukom, a o njoj će se sigurno još pričati. Lopta je Menala pogodila u ruku, Zebec nije ni pomišljao svirati penal za Osijek niti je išao provjeravati tu situaciju. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike