Ekonomija
ZAVRŠENE NAJVEĆE NAGRADNE IGRE U HRVATSKOJ

Euroherc i Adriatic svojim osiguranicima pripremili 342 nagrade u vrijednosti od 7,4 milijuna kuna
Objavljeno 5. ožujka, 2021.
Nagradne igre odvijale su se u tri kola, uz veliko finalno izvlačenje, a Euroherc i Adriatic svojim osiguranicima pripremili su ukupno 342 nagrade

Nakon Splita, Zadra i Rijeke, 1. ožujka u Slavonskom Brodu nastavljena je dodjela nagrada trećeg kola najvećih nagradnih igara u Hrvatskoj koje su Euroherc i Adriatic osiguranje organizirali za svoje osiguranike, želeći im tako na najbolji način zahvaliti na vjernosti.

 

Nagradne igre odvijale su se u tri regionalna kola, uz veliko nacionalno finalno izvlačenje, a osiguravajuća društva pripremila su ukupno 342 vrijedne nagrade i nevjerojatan nagradni fond od 7,4 milijuna kuna. Za sudjelovanje u najvećim nagradnim igrama u Hrvatskoj trebalo je ugovoriti policu obveznog osiguranja od automobilske od govornosti i/ili kasko osiguranja za osobno i/ili teretno vozilo u Eurohercu ili Adriaticu do 31. prosinca 2020. godine.  

(Pavlu Grgiću iz Slobodnice ključeve VW Golfa 8 uručio je direktor Podružnice Slavonski Brod Euroherc osiguranja Denis Krasnopjurka)

 

Vjernost se isplatila

„Da, da, Golf je otišao u prave ruke! Vozim Golfa već 22 godine i baš sam imao namjeru mijenjati ga, ali uvijek fali nešto „šoldi“. Sad je ovo pravi poklon i zahvalio bih se Eurohercu na prekrasnoj nagradi“, izjavio je Pavao Grgić iz Slobodnice, sretni dobitnik ključeva novog VW Golfa 8, napomenuvši kako je osiguranik Euroherca već 11 godina.

„Trenutak kad su mi javili bio je nevjerojatno iznenađenje. Isprva sam pomislila da je to neka zafrkancija, šala, ali dojmovi se polako sliježu“, izjavila je presretna dobitnica Golfa 8 Adriatic osiguranja Sanela Ponjavić iz Donjeg Predrijeva, dodavši kako je nekoliko puta provjeravala je li to istina.

(Ključevi Golfa 8 otišli su u ruke Saneli Ponjavić iz Donjeg Predrijeva, a predao ih je dr. sc. Neđeljko Knežević, direktor Adriatic osiguranja Podružnica Osijek)

 

Najsretniji osvojili VW Touareg

Euroherc i Adriatic nastavljaju put po Hrvatskoj, pa će tako idućih dana obići Varaždin, Koprivnicu i Zagreb. Najveće uzbuđenje sačuvali su za kraj. Dva dobitnika finalnog kola u Zagrebu će 10. ožujka preuzeti ključeve dva luksuzna VW Touarega, s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem.


Tada će svoje nagrade preuzeti i dobitnici potrošačkih kartica Agram banke u iznosu od po 50.000 kuna, kao i dobitnici ekskluzivnih ljetovanja u hotelu Medora u Podgori.

 

Čestitamo svim dobitnicima kojima su sreću donijele police osiguranja ugovorene u Eurohercu i Adriaticu!

„Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više“

Nakon dodjela u Splitu, Zadru i Rijeci, i u Slavonskom Brodu su dodijeljene nagrade trećeg kola nagradnih igara „Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više“, a u sljedećim danima svoje vrijedne nagrade preuzet će i osiguranici u Varaždinu, Koprivnici i Zagrebu. Veliko finale očekuje nas 10. ožujka u Zagrebu, kada će biti dodijeljene glavne nagrade – dva VW Touarega, 6 luksuznih ljetovanja i ukupno 200.000 kuna na potrošačkim karticama!

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike