Novosti
OBŽ: POZITIVNE 33 OSOBE

Dvoje stranih državljana nije poštivalo tranzit kroz Hrvatsku
Objavljeno 3. ožujka, 2021.

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 379 uzoraka od kojih su 33 pozitivni na koronavirus.
Najviše novopozitivnih osoba, njih 11, živi na području Osijeka. Po četiri osobe su iz Našica i Valpova, po dvije iz Belišća, Belog Manastira i Đakova, a po jedna osoba je s područja Čepina, Darde, Erduta, Kneževih Vinograda, Magadenovca, Petrijevaca, Strizivojne i Vladislavaca.
Na bolničkom liječenju nalazi se 57 osoba oboljelih od COVID-19, i to 47 u Kliničkom bolničkom centru Osijek, a od tog broja deset ih je na respiratoru. U Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je deset pacijenata s tim oboljenjem.
Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 944 osoba.
Policijski službenici proveli su devet provjera osoba u samoizolaciji. Kršenje te mjere utvrdili su za državljanina Srbije na MCGP Erdut te državljanina Mađarske na GP Batina koji nisu poštovali tranzit kroz Hrvatsku. Obavili su i 140 nadzora ugostiteljskih objekata, a nisu utvrdili kršenja propisanih mjera. M. Mihelić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA

U OBŽ 28 novopozitivnih, preminule četiri osobe

2

MASOVNO CIJEPLJENJE U VUKOVARSKOJ ŽUPANIJI

“Jedva smo čekali poziv”

3

PREMINULE SU DVIJE OSOBE

U OBŽ 56 novopozitivnih, nastavak cijepljenja i ovog tjedna