Regija
POBOLJŠANJE VODNOKOMUNALNE INFRASTRUKTURE

Mirkovci uskoro dobivaju novi izgled
Objavljeno 2. ožujka, 2021.

MIRKOVCI

Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić sa suradnicima te Ivan Rimac, direktor Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije obišli su danas Mirkovu i Ilicu Europske unije u kojima je završena sanacija koja je provedena u sklopu projekta ''Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture na području aglomeracije Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna“. 

- U sklopu projekta u Mirkovcima je već napravljeno 18 kilometara kanalizacijske mreže te tri crpne stanice, a realizirano je i 600 priključaka. U konačnici će sve ulice biti asfaltirane. Ukupna vrijednost radova je oko 37 milijuna kuna bez PDV-a i ovo je uistinu jedan od značajnijih projekata koji će obilježiti posljednje dvije godine na prostoru Mirkovaca. U konačnici će građani imati svu infrastrukturu koja je potrebna za kvalitetan život. Realiziramo ono što smo obećavali - da u svakom dijelu Vinkovaca imamo isti standard, istaknuo je Bosančić.

Izgradnja kanalizacije, kazao je, u tijeku je i na Slaviji, a s lijepim vremenom radovi će se ponovno intenzivirati i u Vinkovačkom Novom Selu.

Mario Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike