Mozaik
U INTERVJUU OPRAH WINFREY PRINC OTKRIO SVOJE BOJAZNI

Harry se boji ponavljanja povijesti
Objavljeno 1. ožujka, 2021.
Princ Harry, koji je prošle godine šokirao Veliku Britaniju kada se zajedno sa suprugom Meghan povukao s kraljevskih dužnosti je, u intervjuu Oprah Winfrey, čiji su dijelovi objavljeni u nedjelju, kazao kako strahuje od toga da bi se povijest mogla ponoviti.

Tv mreža CBS u nedjelju je objavila dva kratka isječka iz intervjua s britanskim bračnim parom, koji bi se trebao emitirati 7. ožujka. To je prvi TV intervju što su ga vojvoda i vojvotkinja od Sussexa dali medijima otkako su prošle godine doselili u Kaliforniju. "Moja najveća bojazan je da bi se povijest mogla ponoviti", rekao je Harry, očigledno pritom misleći na događaje povezane s njegovom majkom, princezom Dianom, koju su neki predstavnici britanskih medija do te mjere neprestano progonili da je skončala u 36. godini u automobilskoj nesreći u Parizu, nedugo nakon razvoda od princa Charlesa.

Par je ovaj mjesec objavio da očekuje drugo dijete. "Sad mi je uistinu mnogo lakše i mogu reći da sam sretan što je, dok s tobom razgovaram, pokraj mene i moja supruga..., jer ne mogu niti zamisliti kroz što je sve ona (Diana) sama morala prolaziti u sličnim situacijama svih tih godina. Nama dvoma bilo je nevjerojatno teško, no bar smo imali jedno drugo", rekao je Harry. H
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAJBOLJIM DEBITANTOM PROGLAŠEN JE DARIUS MADDER ZA "SOUND OF METAL"

Zhao očekivano odnijela nagradu redateljske branše za "Nomadland"

2

U SKLOPU PROJEKTA "JER SVIRATI SE MORA"

Grupa Silente nastupila u Tvornici kulture

3

NOVI ALBUM SARE RENAR "ŠUTI I PJEVAJ"

Najbolji album koji je ikada snimila