Sport
BURNO NA RUJEVICI

Tomić stiže umjesto Rožmana?
Objavljeno 28. veljače, 2021.
Na Rujevici je bilo vrlo burno nakon poraza od Hajduka. Nogometaši Rijeke morali su na raport kod nezadovoljnih navijača, a trener Simon Rožman podnio je ostavku.


Kapetan riječke momčadi Franko Andrijašević i direktor kluba Ivan Mance stali su ispred Armade koja je protestirala pred ulazom na stadion Rujevica, kap koja je prelila čašu je loša igra i novi poraz momčad od koje su se ove sezone očekivali veliki rezultati. Policija je uspjela sačuvati red, a Andrijašević i Mance su nakon "sastanka" s navijačima poručili kako su normalno razgovarali i da je problem riješen.
No pritisak nije izdržao Slovenac na klupi Rijeke Simon Rožman, koji je nakon utakmice suznih očiju podnio ostavku pa je sada predsjednik Damir Mišković u potrazi za novim čovjekom na kormilu momčadi. Inače, prije desetak dana Mišković je Rožmanu dao novi ugovor do 2024. godine, a tada je zbog loših rezultata kritizirao igrače i potpuno amnestirao trenera. No u deset dana sve je moguće, pa tako i da trener ipak ispadne najveći krivac što kola idu nizbrdo. Iako je Mišković u Rožmanu vidio dugoročno rješenje na klupi riječkog nogometnog prvoligaša, sad se mora okrenuti nekom drugom, a kao najizgledniji za novog trenera spominje se Goran Tomić. I. Li.
5

utakmica Riječani ne znaju za pobjedu. Navijači su nezadovoljni, a ceh je platio trener
Možda ste propustili...

IZABELA LOJNA UOČI SUSRETA SA SPLIĆANKAMA

Pobijedimo li Hajduk, jedna ruka nam je već na trofeju

POLUFINALE DOIGRAVANJA ZA ODBOJKAŠE

Mursaši nemaju namjeru večeras zaključiti sezonu

Najčitanije iz rubrike