Mozaik
S DODJELE ROCK&OFF NAGRADA 2021.

Objavljen je i nastup Alejuandra Buendije
Objavljeno 1. ožujka, 2021.
Alejuandro Buendija dobitnik je ovogodišnje titule Rap&Off izvođača godine, a sjajni Saša Antić, koji se krije iza tog umjetničkog imena, na dodjeli nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&Off izveo je pjesmu "Dešperado", s hvaljenog albuma "Škrinja".

- Bila je to zaista divna večer, super je sve bilo. Dogodilo se nešto što se nije već dugo dogodilo, a svi željno iščekujemo da se to dogodi, to jest da se svira, da se druži. Dogodilo se sve u okvirima koliko se može. Nagradu zaista nisam očekivao, a drago mi je što smo se snašli kako smo mogli te odsvirali kratki koncert te što su se ljudi zabavili - rekao je Saša Antić nakon nastupa na dodjeli nagrada Rock&Off. Na pozornici se Alejuandro ponovno pojavio na kraju dodjele sa sastavom, u kojem su se našli Sinovi, Hrvoje Prskalo i Mark Mrakovčić, a začinili su završnicu dodjele nagrada odličnim mini koncertom, u sklopu kojeg su izveli pjesme "Kornjača", "Problem" i "Dešperado".

Podsjetimo, Je Veux je trijumfirala na dodjeli nagrada te je kući otišla s čak četiri kipića. Osvojila je nagrade u kategorijama Album godine, Pjesma godine, Veliki prasak godine te za Pop&Off izvođača godine. J. R. August je dobio nagradu za Rock&Off izvođača godine, Alejuandro Buendija dobio je titulu Rap&Off izvođača godine, Elektro&Off izvođač godine je Pocket Palma, a Chui su odnijeli pobjedu u kategoriji Jazz&Off.

Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, organizator nagrade je Unison, koproducenti su Tvornica kulture i Unison te glavni sponzor Iskon. T.K.
Najčitanije iz rubrike