Sport
CIBALIA DOČEKUJE INTER

Potvrditi bodove iz Čakovca i još više pobjeći od začelja
Objavljeno 27. veljače, 2021.
Otvorili su nogometaši Cibalije drugi dio prvenstva pobjedom u Čakovcu. Domaću proljetnu premijeru, nakon što su odgodili susret s Dugopoljem, imat će u subotu od 15 sati, kada u Vinkovcima gostuje zaprešićki Inter. Bivši prvoligaš u skupini je ugroženih, trenutno ima pet bodova manje od Cibalije, koja je na 12. mjestu tablice, s utakmicom manje.

- Nakon pobjede u Čakovcu nismo nešto posebno napredovali na tablici, ali smo se, primjerice, približili onom najgornjem domu. Trenutno trećeplasirani ima onoliko bodova više od nas koliko mi imamo od trenutno posljednjega. Pobjedom bismo prije svega potvrdili bodove s gostovanja u Čakovcu, ali još više odmaknuli donjem domu tablice, što bi nam donijelo koliko-toliko bezbrižan nastavak prvenstva. Premda je još daleko od kraja - pričao je trener Cibalije Petar Tomić, čija je momčad odigrala tijekom tjedna prijateljsku utakmicu protiv Otoka. Cibalia je slavila sa 9:0.

- Protiv Međimurja bila je prva utakmica, računajući i pripremne, koju smo odigrali na normalnom travnjaku. Naš je sada potpuno u redu. Za susret će konkurirati zimska pojačanja Laštro i Rugašević, a zbog kartona neće biti Išasegija - otkrio je Tomić.

Najvjerojatniji sastav: Đaković, Oršolić, Tia, Laštro, Rugašević, Baltić, Diyoke, Galić, Jazvić, Miljanić i Jajalo. K.L.
Možda ste propustili...

PAKET24 PREMIJER LIGA ZA RUKOMETAŠE

Poraz Osijeka, borba za opstanak se komplicira

EURO PRED VRATIMA, A NIJEMCIMA U FOKUSU - IZBORNIK

Bayern kvari planove reprezentaciji

Najčitanije iz rubrike