Sport
DINAMU ATRAKTIVAN SUPARNIK U OSMINI FINALA

Veselimo se utakmici s jakim rivalom
Objavljeno 27. veljače, 2021.
Nogometaši zagrebačkog Dinama u osmini finala Europske lige dobili su vrlo atraktivnog suparnika, Mourinhov Tottenham. Prva utakmicu igra se 11. ožujka prema rasporedu u Zagrebu, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Londonu.


- Veselimo se utakmici. Još ne znamo situaciju oko domaćinstava, odnosno gdje će se igrati utakmica s obzirom na stanje u Engleskoj - kazao je trener "modrih" Zoran Mamić te dodao kako suparnika poznaje uglavnom s TV-a.


- Poznajemo suparnika, ne možda tako dobro da ga već imamo analiziranog, ali s obzirom na to da se radi o klubu koji igra u Premier ligi, koji je često na televiziji, već smo gledali puno njihovih utakmica tako da ćemo biti dobro pripremljeni.


Dinamo je dobio teškog, ali atraktivnog rivala, no u Zagrebu se na zamaraju ždrijebom.


- Nećemo sada komentirati što smo mogli ili nismo mogli dobiti. Dobili smo Tottenham i moramo se fokusirati na njih. Kada dođe vrijeme za tu utakmicu, razmišljat ćemo o njoj, a sada slijedi hrvatsko prvenstvo - poručio je trener Zagrepčana, koji je za trenera Spursa kratko kazao:
- Ne bih se usudio komentirati Josea Mourinha, on je preveliki trener da bih rekao bilo što negativno u njemu - istaknuo je Mamić. I. Li.
Možda ste propustili...

TRETMAN, TRENING, PONOVNO TRETMAN…

Mitrović razveselio Srbe

DOBRO RASPOLOŽENJE NA OPUS ARENI

Mierezu sam morao reći da malo stane i predahne

Najčitanije iz rubrike