Regija
PROJEKT “ZELENI KVADRAT” - PRIKUPLJAJU SE DONACIJE

Umjetna trava na pomoćnom terenu NAŠK-a
Objavljeno 23. veljače, 2021.
NAŠICE - Na inicijativu predsjednika Športske zajednice Našica Nikole Antolovića, a uz potporu Grada Našice, Nogometnog središta Našice i NK NAŠK, pokrenut je projekt prikupljanja donacija za izgradnju terena s umjetnom travom. Predsjednik Športske zajednice rekao je kako se projektom pod nazivom "Zeleni kvadrat" želi nabaviti i ugraditi 7000 kvadratnih metara umjetne trave na pomoćnom igralištu NK NAŠK.

- "Kvadrat zelene trave za zdraviji život djece našičkog kraja" slogan je pod kojim ćemo prikupljati potrebna sredstva. Projektom ćemo omogućiti svim udrugama, rekreativcima i sportašima da tijekom cijele godine prakticiraju svoje trenažne aktivnosti i natjecanja na kvalitetnoj podlozi – izjavio je Antolović

Akciju je podržao i predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba i naglasio kako se radi o hvalevrijednoj akciji.

- Nogomet je popularan sport koji okuplja puno mladih, a nama je važno odgajanje djece u sportskom duhu, ponajprije zbog zdravlja. Dajem veliku potporu ovoj akciji i siguran sam da ćemo u dogledno vrijeme skupiti novac i podići kvalitetu sportskog života u Našicama - izjavio je Kašuba. M.K.S.
Možda ste propustili...

ŠIRI SE PONUDA

Nova trgovina

DVD BENIČANCI

Za dom 30.000 €

Najčitanije iz rubrike