Mozaik
PATRICIA HANŽEK I IVAN JULARIĆ

Miss turizma iz Jarmine,
a Mister je - Brođanin
Objavljeno 24. veljače, 2021.
Druga pratilja je Vinkovčanka Tea Perković, koja je, kao i misica, članica Udruženja manekena "Loreena" Vinkovci

U zagrebačkom restoranu Loft u West Gateu, pod visokim pokroviteljstvom Grada Zagreba, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i preporuka, održao se, 18. zaredom, finalni izbor Miss i Mister turizma Hrvatske 2020.


Lentu najljepše i titulu Miss turizma Hrvatske osvojila je Patricia Hanžek iz Jarmine, a Mister turizma Hrvatske je Ivan Jularić iz Slavonskog Broda. Prva pratilja je Martina Grgić (Varaždin), a druga Tea Perković (Vinkovci). Prvi pratitelj Mistera je Filip Janeš (Buzet), a drugi Mika Prežigalo (Zagreb). Treća pratiteljica i pratitelj su Antonia Bubalo (Zagreb) i Mario Marević (Makarska). Misica Patricia Hanžek i druga pratilja Tea Perković članice su Udruženja manekena "Loreena" Vinkovci, a upravo je iz "Loreene" 2017. titulu Miss turizma Hrvatske ponijela Magdalena Brkić iz Vinkovaca, rodom iz Nuštra.


- Pobjedu nisam očekivala, jer je bilo jako puno lijepih djevojaka na izboru. Manekenstvom sam se počela baviti 2018., i to sasvim slučajno, jer sam bila sudionica revije frizura i onda je sve krenulo. Što se tiče svjetskog izbora u Kini u lipnju, želja mi je predstaviti Hrvatsku najbolje što mogu - rekla je Patricia Hanžek, nova Miss turizma Hrvatske.


Izbor se zbog propisanih mjera održao u studiju, ali uza sav glamur koji donosi izbor ljepote, mode i turizma. Voditelj izbora, naš poznati pjevač Bojan Jambrošić, predstavio je četiri finalne kandidatkinje i četiri finalna kandidata, koje je stručni žiri ovaj put morao odabrati od ukupno 24 natjecatelja.


Tijekom nekoliko dana priprema za izbor kandidati su istražili turističku ponudu grada Zagreba i snimili modne editorijale na najpoznatijim lokacijama u gradu. Od ukupno osam finalistica i finalista koji su se predstavili na finalnoj večeri u tri modna izlaska stručni ocjenjivački sud pobjednike je odabrao online.


- Finalisti, koji su nam došli iz cijele Hrvatske, nosili su najnoviju kolekciju poznatih brendova Mohito i Reserved, a za njihov svjež izgled i savršenu frizuru bili su zaduženi studio MarTina i frizerski tim iz Studija Marcela. Zlatni pokrovitelj izbora je Fresh Mendil, tvrtka koja je osigurala dezinfekcijske proizvode i pobrinula se za zdravlje svih sudionika, a ujedno i pridržavanje epidemioloških mjera. Kako bi se vanjska ljepota kandidata održala do svjetskog izbora, stručnu pomoć osigurala je MM Medestetica poznatog plastičnog kirurga, dr. Matije Miletića, za čiju polikliniku naša pobjednica postaje zaštitno lice - javljaju organizatori.
Pobjednici uskoro putuju na izbor Miss i Mister turizma svijeta u Kini, gdje su naši predstavnici, hrvatski modeli, već tradicionalno pri samom vrhu, što Hrvatskoj donosi izniman publicitet.


Mario Kokaj
Možda ste propustili...

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

Najčitanije iz rubrike