Sport
NEGATIVAN ODOGOVOR IZ KINE ZA SANTINIJA

Osijek sada ide prema FIFA-i
Objavljeno 19. veljače, 2021.
Borba oko dobivanja potrebne dokumentacije za registraciju Ivana Santinija očito će malo potrajati, jer u Gradski vrt je, očekivano, stigao negativan odgovor iz Kine. Ivanov bivši klub Jiangsu Suning očito želi do krajnjih granica zakomplicirati situaciju i otežati osječki put Santinija. No, u NK Osijeku oko toga ne prave nikakvu paniku.

- Dobili smo negativan odgovor od kineskog kluba na našu molbu za registraciju Ivana Santinija. No, bar smo brzo dobili odgovor, pa sada možemo poduzimati daljnje korake. Kinezi su mogli s odgovorom odugovlačiti još mjesec dana, a ovako će slučaj odmah završiti na FIFA-inoj arbitraži i vjerujemo u brz i za nas pozitivan rasplet. Ivan je na treninzima izgledao odlično i jedva čekamo kada će steći pravo nastupa - rekao je Nenad Bjelica, trener nogometaša Osijeka.

Santini je potpisao ugovor s bijelo-plavima, ali nije još registriran za novu momčad, jer njegovi papiri nisu u Gradskom vrtu, Kinezi prave probleme jer je hrvatski nogometaš jednostrano raskinuo ugovor sa sada već bivšim klubom. D. Kl.
Možda ste propustili...

SAVATE PRVENSTVO HRVATSKE

HUS-u četiri medalje

U RIJECI KREĆE FINALNA SERIJA ZA PROBOJ U KOŠARKAŠKU ELITU

Kvarner prvi nositelji, ali Brokeri su ga ove sezone već pobijedili usred Rijeke

Najčitanije iz rubrike