Osijek
ERASMUS U ELEKTROTEHNIČKOJ ŠKOLI

Do akreditacije sa sto posto bodova
Objavljeno 19. veljače, 2021.
"Ponosni smo što je Elektrotehnička i prometna škola Osijek dobila Erasmus akreditaciju u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju. Dodjelu akreditacija provela je Agencija za mobilnost i programe Europske unije. To znači da smo, nakon prijave za dodjelu ovih akreditacija i prošli postupak provjere formalne prihvatljivosti, podvrgnuti provjeri kvalitete, pri čemu je utvrđeno da imamo maksimalnih 100 bodova. Akreditacija se dodjeljuje za razdoblje od 1. ožujka 2021. do 31. prosinca 2027.", javlja ravnatelj Antun Kovačić, dipl. ing.

Erasmus akreditacija naslijedila je Erasmus+ Povelju za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju koju je Agencija za mobilnost i programe Europske unije Elektrotehničkoj i prometnoj školi Osijek dodijelila početkom listopada 2017. g. Te je godine navedena škola bila jedina škola koja je dobila ovu povelju.

"Povelja se dodjeljuje ustanovama s dokazanom kvalitetom u organizaciji mobilnosti kako bi ih se potaknulo da nastave razvijati svoje strategije internacionalizacije, ali su im njome omogućeni i pojednostavljeni postupci prijave na buduće projekte.

Ona predstavlja priznanje Elektrotehničkoj i prometnoj školi Osijek za prethodne kvalitetno provedene mobilnosti učenika i motivaciju za sudjelovanje i provođenje daljnjih ovakvih i sličnih projekata", naglašava ravnatelj Kovačić, dodajući kako je ovo važna potvrda vrijednosti koju donosi ustrajni i dugogodišnji timski rad nastavnica i nastavnika škole. I.R.G.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana