Mozaik
TELEVIZIJSKA ADAPTACIJA HIT-FILMA

Nakon 16 godina stižu novi g. i gđa. Smith
Objavljeno 20. veljače, 2021.
Prošlo je 16 godina od izlaska akcijske komedije "Gospodin i gospođa Smith" u kojoj su se Brad Pitt i Angelina Jolie zaljubili, a ovih je dana najavljeno kako će ta filmska priča dobiti i svoju televizijsku inačicu. Bračni par, koji su zapravo plaćeni ubojice, a tu tajnu skrivaju jedno od drugog, utjelovit će 37-godišnji američki glumac, reper, pisac i komičar Donald Glover i dvije godine mlađa engleska glumica, spisateljica i televizijska producentica Phoebe Waller-Bridge, prenosi magazin Variety.

Glavne zvijezde nadolazeće televizijske serije zajedno su objavile vijesti na Instagramu, podijelivši snimke izazovnog plesa. Osim što će glumiti u seriji, Glover i Waller-Bridge također su i kokreatori (zajedno s Francescom Sloane) te izvršni producenti novog reboota koji će, ako je suditi prema njihovoj najavi, imati veći naglasak na komičnom dijelu. Podsjetimo, njih su dvoje već surađivali u filmu "Solo: Priča iz Ratova zvijezda" (2018.), gdje je Glover glumio Landoa Calrissiana, a Waller-Bridge utjelovila L3-37. Od tada si tvorci Emmyjima nagrađivanih serija "Atlanta" i "Fleabag" javno međusobno podržavaju karijere. Tako je 2019., primjerice, Glover iskazao poštovanje i divljenje tijekom predstavljanja Waller-Bridge kao britanske umjetnice godine na dodjeli prestižne nagrade Britannia. Serija će se snimati pod okriljem produkcijske kuće Amazon Studios.

- To je pravi tim iz snova! Donald i Phoebe dvoje su najtalentiranijih kreatora i izvođača na svijetu. Ovo je uistinu san snova za nas, kao što će biti i za našu publiku diljem svijeta. Njih su dvoje kao sila prirode i sada će surađivati zajedno kao moćan kreativni tim - izjavila je Jennifer Salke, voditeljica Amazon Studios.

Projekt će biti u cijelosti baziran na popularnom igranom filmu iz 2005. godine u režiji Douga Limana, s Pittom i Jolie u naslovnim ulogama, koji je loše prošao kod filmskih kritičara, ali i zaradio gotovo 500 milijuna dolara diljem svijeta. Poznato je i to da će na seriji raditi kompanija New Regency (stoji i iza originalnog filma) te kako ju na streaming servisu Amazon Prime Video možemo očekivati već sljedeće godine. D. Miklić
Možda ste propustili...

U NOVOJ SERIJI “THOSE ABOUT TO DIE” ROLANDA EMMERICHA

Hopkins kao car Vespazijan

TRAILER ZA NOVI FILM S JOAQUINOM PHOENIXOM I LADY GAGOM

Joker više nije sam, s njim je Harley

SPEKTAKULARAN KONCERT U ARENI

Urban i gudači oduševili Varaždin

Najčitanije iz rubrike