Regija
ZA VALENTINOVO

Dražen i Marta najbolji na natječaju "Ljubav i njeni citati
Objavljeno 17. veljače, 2021.
SLATINA - U povodu obilježavanja Valentinova Gradska knjižnica i čitaonica ove je godine organizirala nagradni natječaj "Ljubav i njeni citati". Na tom su natječaju mogli sudjelovati svi zainteresirani za kreativno izražavanje u obliku poezije, proze ili videozapisa u kojemu čitaju, recitiraju ili izvode svoja autorska djela na temu ljubavi, spremni podijeliti svoje osjećaje i kreativnost s drugima.

Na natječaj se odazvao veliki broj zaljubljenika u pisanu riječ ljubavne tematike, a svi radovi objavljivani su na Facebook stranici Knjižnice kako su pristizali. Radove je pregledalo i ocijenilo povjerenstvo u kome su bile knjižničarke Martina Hamaček, Vanesa Kovačević i Tanja Veger, uz pomoć knjižničara Damira Balkovića.

U kategoriji odraslih nagrađeni su radovi Dražena Čižeka "Prije svitanja" i Snježane Dupan Lovrić "Tri akorda", a u kategoriji djece najuspješniji su bili radovi "Ona i ja" Marte Mikolić i "Dok plivam u ljubavi" Tare Djokić.

Sve sudionike natječaja Knjižnica nagrađuje besplatnim jednogodišnjim članstvom ili besplatnim jednogodišnjim produženjem postojećeg članstva Gradske knjižnice i čitaonice Slatina.

Vršiteljica dužnosti ravnatelja ustanove Marija Cindrić zahvalila je svim sudionicima u natječaju te svima koji su pratili objave i čitali objavljene radove. P.Ž.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike