Tehno
NATJECANJE

Prijave za L’Oreal Brandstorm 2021
Objavljeno 12. veljače, 2021.
Jedno od najvećih studentskih natjecanja L‘Oréal Brandstorm okupit će 29. godinu zaredom studente iz cijeloga svijeta te ih ujediniti u kreativnom izazovu. Natjecatelji će imati priliku osmisliti iskustvo kupnje kozmetičkih proizvoda kroz zabavu. Na Brandstorm se mogu prijaviti i svi hrvatski studenti, a online prijave za natjecanje otvorene su do 12. ožujka. Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti na natjecanje u timovima od tri osobe. Nakon osmišljavanja projektne ideje timovi imaju mogućnost ući u odabir za nacionalno finale. Pobjednički tim nacionalnog finala sudjelovat će na internacionalnom polufinalu, na kojem se odabire deset timova koji će sudjelovati na svjetskom natjecanju u Parizu. Prvi put studenti mogu birati kategorije unutar glavne teme, a to su #1 osmišljavanje novih proizvoda i usluga, #2 osmišljavanje novih poslovnih modela te #3 osmišljavanje novih iskustva nadahnutih trendom zabave.

Finalisti ovogodišnjeg Brandstorma imat će priliku predstaviti svoje projekte internacionalnom žiriju, ujedno i izvršnom odboru L’Oréala, koji čine Barbara Lavernos, izvršna potpredsjednica i direktorica za tehnologiju i operacije, Lubomira Rochet, glavna direktorica za digitalne tehnologije, i Jean-Claude Le Grand, izvršni potpredsjednik ljudskih resursa.

Pobjednički tim osvojit će glavnu nagradu L’Oréal Intrapreneurship Award te u najvećem svjetskom startup kampusu - Station F u Parizu, razvijati svoju ideju i projekt. Usto, na raspolaganju će im biti digitalni stručnjaci i vanjski suradnici L’Oréala, uključujući i tim Modifacea, globalnog lidera u AR-u i AI-u u industriji ljepote, kako bi im pružili smjernice i potporu pri realizaciji projekta. Prošlogodišnje izdanje Brandstorma okupilo je gotovo 50.000 sudionika iz 65 zemalja svijeta. M.R.
Možda ste propustili...

MARATON-TEST: SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA

Izvrsne performanse i vrhunska kamera

SAMSUNG PREDSTAVIO GALAXY TAB S6 LITE

Baterija za 14 sati neprekidne reprodukcije videa

Najčitanije iz rubrike