Sport
ZIMSKA NOGOMETNA TRŽNICA

Vidu bi rado Talijani,
Real nudi ugovore uz
poruku "uzmi ili ostavi"
Objavljeno 27. siječnja, 2021.
Iako je u Bešiktašu standardan, već se neko vrijeme spominje kako bi stoper hrvatske nogometne reprezentacije Domagoj Vida mogao napustiti Tursku i otići u neki klub iz liga Petice. U posljednje vrijeme priča se o Parmi, koja bi u svojim redovima rado vidjela 31-godišnjeg Vatrenog. Vida se o seljenju iz Istanbula ne oglašava, ali i talijanski i turski mediji pišu kako Parmi treba pouzdan stoper i kao rješenje vidi Donjomiholjčanina. Inače, Vida je u Bešiktaš došao 2017. godine.


I dok je Vidin ostanak u Istanbulu neizvjestan, Luka Modrić će i dalje biti stanovnik Madrida. Uvijek dobro informirana i pouzdana Marca piše kako su se Luka i Real sve dogovorili i pitanje je dana kada će kapetan hrvatske reprezentacije za još godinu dana produljiti ugovor koji mu završava za pet mjeseci.


Marca ističe da je Real zbog težine i dugotrajnosti koronakrize te poučen katastrofalnom financijskom situacijom u Barceloni maksimalno pojednostavio pregovore, ponudio je manji ugovor, i to po principu "uzmi ili ostavi", a Luka je odlučio uzeti.

- Vodstvo Reala predvođeno predsjednikom Florentinom Perezom očajnički pokušava održati Real iznad vode u ovim užasno teškim vremenima i premda bi htjeli da Ramos ili Vazquez produlje suradnju s Realom, zbog čega su im i ponudili nove ugovore, oni su ih odbili. Sada su slobodni pregovarati s drugim klubovima. Za razliku od njih, Modrić je prihvatio smanjenu plaću i čeka ga novi ugovor - piše Marca. I. Li.
Najčitanije iz rubrike