Sport
BIVŠI BIJELO-PLAVI NOVI JE IGRAČ RIJEKE

Mudražija: Ovo je najbolji potez za moju karijeru
Objavljeno 27. siječnja, 2021.
Nekadašnji nogometaš Osijeka Robert Mudražija novi je stanovnik Rujevice. Taj 23-godišnji veznjak odradio je u utorak na Kvarneru liječničke preglede i potom stavio potpis na ugovor s Rijekom, u koju je iz Kopenhagena došao na 18-mjesečnu posudbu istekom koje riječki prvoligaš ima pravo otkupiti njegov ugovor.

- Zadovoljan sam što se sve završilo. Jedva čekam sljedeći trening i utakmice da upoznam ekipu i trenera - poručio je Mudražija nakon potpisa ugovora.

Posudba se zamalo izjalovila u zadnji tren jer je Mudražija u ponedjeljak dobio ponudu jednog poljskog kluba koji mu je nudio osjetno veća primanja nego u Rijeci, ali sam igrač je odbacio mogućnost odlaska u Poljsku jer smatra kako mu je dolazak u Rijeku u ovom trenutku mnogo bolji potez.

- Rijeka me je htjela, to je najvažnije. Mislim da je ovo pravi potez za mene - dodao je Mudražija, koji bi trebao biti u konkurenciji za utakmicu protiv Gorice.

Mudražija je karijeru počeo u mladim selekcijama Dinama, ali tamo nije dobio pravu šansu, pa je otišao u Zagreb. Potom je igrao u austrijskom Lieferingu, a 2017. godine je postao igrač NK Osijek. Iz Gradskog vrta je 2019. otišao u Kopenhagen, a transfer je bio vrijedan 2.7 milijuna eura. I. Li.
Najčitanije iz rubrike