Crna kronika
MUŠKARCI MLAĐE ŽIVOTNE DOBI

Utvrđuje se identitet smrznutih osoba pronađenih na Papuku
Objavljeno 26. siječnja, 2021.

Utvrđuje se identitet osoba čija su smrznuta mrtva tijela pronađena u ponedjeljak u šumskom predjelu između naselja Slatinski Drenovac i Velika. Radi se o muškarcima mlađe životne dobi.
- Tijelo prve osobe, pronašli su oko 9.45 sati djelatnici tvrtke koja se bavi čišćenjem snijega, prilikom prolaska teretnim vozilom s ralicom na spomenutoj relaciji, dok je drugo tijelo pronašao 41–godišnjak oko 15 sati na drugoj lokaciji, prilikom dolaska do šumskih radnih strojeva. Oba tijela su po nalogu Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, prevezena na Odjel Patologije u Općoj bolnici Virovitica, radi provođenja obdukcije, te utvrđivanja identiteta. O dobivenim informacijama naknadno ćemo obavijestiti javnost - doznajemo iz Policijske uprave virovitičko-podravske.


Iako se sumnjalo da se radi o ilegalnim migrantima, internetska stranica 034portal navodi kako se najvjerojatnije radi o osobama koje su živjele na području Požeško-slavonske županije, točnije u okolici Velike. Pretpostavlja se da su nesretni muškarci u nedjelju krenuli na izlet te se zaputili od Velike prema Slatinskom Drenovcu, ali ih je na putu zaustavio snažan i hladan vjetar te snježna oluja. S.Lacić

Možda ste propustili...

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

NOVE ŽRTVE KIBERNETIČKIH KRIMINALACA

Lažne SMS poruke stajale ih tisuća eura

Najčitanije iz rubrike