Mozaik
SJEĆANJE NA PRERANO PREMINULOG GLAZBENIKA

Danas bi Toše Proeski
slavio svoj 40. rođendan
Objavljeno 25. siječnja, 2021.

Sjećanje na čovjeka koji je svojim djelima, i ljudskim i glazbenim, ostavio neizbrisiv trag među fanovima i prijateljima diljem regije, ali i šire, ni danas ne blijedi. Nikada prežaljeni Toše Proeski danas, 25. siječnja, slavio bi svoj 40. rođendan.

Prerano nas je napustio, sa samo dvadeset i šest godina, ali iza sebe je ostavio iznimno bogatu riznicu, a kada u nju zavirimo, shvatimo koliko je darovit bio. Velik čovjek i humanist samo je mali dio svega onoga što je Toše bio za života, a nema čovjeka u regiji koji za njega nije imao riječi hvale. Osvajao je prekrasnim osmijehom i neupitnim glasom, ali prije svega krasila ga je skromnost. Da je ljubav ono što treba pokretati ljude, uvijek je naglašavao kao najvažnije.

 


Njegove riječi "Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome" i danas žive u svima koji su ga poznavali, ali i u onima koji nisu imali tu priliku. Iako je za njegove obožavatelje vrijeme stalo 2007. godine, Toše Proeski i dalje živi u srcima svih nas. Ove godine, dan prije njegova 40. rođendana, obožavatelji i prijatelji su se nakon svete nedjeljne mise u kapelici u Rokovu perivoju u Zagrebu molitvom prisjetili jedinog, jedinstvenog i neprežaljenog Toše Proeskog uz riječi: "Sretan rođendan, zauvijek Tvoji, potpisujemo!" javlja izdavačka kuća Hit Records. T.K.

Možda ste propustili...

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

SPEKTAKULARAN KONCERT U ARENI

Urban i gudači oduševili Varaždin

Najčitanije iz rubrike