Regija
POZIV NA JAVNI UVID

O raspolaganju zemljištem RH
Objavljeno 23. siječnja, 2021.
MARIJANCI - Načelnik Općine Marijanci objavio je poziv na javni uvid u Prijedlog izmjena i dopuna Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Općinu Marijanci. Uvid u Prijedlog izmjena i dopuna Programa, s popratnom dokumentacijom, može se obaviti do 2. veljače radnim danom od 9 do 14 sati u uredu pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela, zgrada Općine Marijanci, Kralja Zvonimira 2, a isključivo uz prethodnu telefonsku najavu na broj 031/643 150. Program je također objavljen na općinskoj internetskoj stranici.

Zainteresirane osobe mogu dati prigovore na Prijedlog izmjena i dopuna programa najkasnije do isteka roka javnog uvida. Pisani se prigovori dostavljaju osobno u Jedinstveni upravni odjel ili poštom na adresu Općine Marijanci.

O prigovorima će odlučiti Općinsko vijeće u roku od trideset dana. Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani neće se uzeti u obzir i o njima se neće raspravljati na sjednici Općinskog vijeća. S.F.
Možda ste propustili...

NOVOM GRADNJOM DODATNO SE POTVRĐUJE KAO MULTIKONFESIONALNA CJELINA

Proširenjem Gradskog groblja spajaju se katoličko i židovsko

NAKON ZAVRŠETKA PROJEKTA, VRTIĆU POMAŽE GRAD

Grad Virovitica plaća poslijepodnevnu smjenu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAFAEL SPAJIĆ ISPUNIO OBEĆANJE

Humani street nogometaš stipendirat će kuharicu

2

GRADIT ĆE “AUTOCESTU BUDUĆNOSTI”

Brzi internet dobit će 5613 kućanstava u osam općina

3

ČLANOVI GRADSKOG ODBORA ODLUČILI:

Davor Miličević kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Županje