Regija
GRAD SLATINA FINANCIRA PROGRAME I PROJEKTE OD INTERESA ZA OPĆE DOBRO

Objavljeni natječaji za udruge
Objavljeno 20. siječnja, 2021.
SLATINA - Nakon što je Gradsko vijeće Slatine usvojilo proračun grada za 2021. godinu, u skladu s Uredbom Vlade Republike Hrvatske o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge, Grad Slatina objavio je javne pozive za financiranje programa i projekata udruga sredstvima proračuna za 2021. godinu.

Tako je objavljen natječaj za financiranje programa i projekata udruga branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata, u okviru kojega će biti financirano najviše dvadeset projekata, a planirana vrijednost natječaja iznosi 200 tisuća kuna. Na temelju natječaja za financiranje programa i projekata udruga u kulturi Grad će financirati također najviše dvadeset projekata ukupne planirane vrijednosti 240 tisuća kuna. Isto toliko projekata bit će financirano na temelju natječaja za financiranje programa i projekata udruga iz područja socijalne skrbi i zdravstvene zaštite, čija planirana vrijednost iznosi 120 tisuća kuna. Natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz ostalih društvenih djelatnosti ukupne planirane vrijednosti 200 tisuća kuna predviđa u 2021. godini financiranje 26 projekata.

Prijave na natječaj podnose se u roku od trideset dana, do 17. veljače, i moraju sadržavati svu dokumentaciju iz natječaja, a projekti moraju biti prijavljeni na propisanim obrascima. Jedan prijavitelj može na natječaj prijaviti najviše dva projekta, najmanji iznos koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je tisuću, a najveći dvadeset tisuća kuna. O dodjeli i visini financijske potpore odlučuje gradonačelnik na temelju prijedloga Povjerenstva za stručno ocjenjivanje pristiglih programa i projekata u roku od 45 dana od posljednjeg dana određenog za predaju prijedloga po natječaju.

Tekst natječaja, upute za prijavitelje i potrebni obrasci objavljeni su na mrežnoj stranici Grada Slatine. P. Žarković
Jedan prijavitelj može prijaviti dva projekta; najmanji iznos je tisuću, a najveći 20 tisuća kuna
Možda ste propustili...

U NADBISKUPIJSKOM OBITELJSKOM CENTRU

Otvoren Vrt arkanđela Rafaela

SLAVONSKO-BARANJSKE POLJOPRIVREDNE POVRŠINE

Kiša je spasila usjeve, ali zbraja se šteta od divljači

Najčitanije iz rubrike