Mozaik
OTKRIVENI DETALJI IZBORA ZA HRVATSKU PJESMU EUROVIZIJE

Doru 2021. vode četiri voditeljice
Objavljeno 18. siječnja, 2021.
Hrvatska radiotelevizija se priprema za ovogodišnji Izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije Dora 2021., koja će se održati 13. veljače u dvorani Marino Cvetković u Opatiji. Voditeljice Dore bit će četiri dame, poznata lica HRT-a: Daniela Trbović, Barbara Kolar, Jelena Lešić i Doris Pinčić. Zanimljivo, dok su se Daniela, Jelena i Doris već bar jednom našle u toj ulozi, Barbari će ovo biti premijerna Dora.

- Odlučili smo se ove godine osloniti na ženske voditeljske snage jer će ova Dora po mnogočemu, zbog epidemioloških uvjeta, biti posebna, pa neka se pamti i po ženama“, izjavila je urednica Dore Uršula Tolj.

- Osim voditeljica, predstavljamo i redoslijed nastupa. Kod njegova slaganja moralo se voditi računa o složenosti pojedinih nastupa, o brzini ritma svake pjesme, jeziku na kojem se pjeva, nekim posebnim televizijskim zahtjevima… Uglavnom, redoslijed je složen pomno i, vjerujemo, zadovoljit će televizijski ritam kao i pravila natjecateljske forme, a Dora to jest - naglasila je Tolj.

Evo kojim će se redom pojavljivati izvođači 13. veljače na pozornici Dore 2021.: Nina Kraljić (Alkonost of Balkan) "Rijeka", Eric "Reci mi", Ella Orešković "Come This Way", Bernarda "Colors", Sandi Cenov "Kriv", ToMa "Ocean of Love", Filip Rudan "Blind", Beta Sudar "Ma zamisli", Cambi "Zaljubljen", Ashley i Bojan "Share the Love", Brigita Vuco "Noći pijane", Mia Negovetić "She‘s Like Dream", Albina "Tick-Tock" i Tony Cetinski i Kiki Rahimovski "Zapjevaj, sloboda je!". T.K.
Možda ste propustili...

LUKA VIDOVIĆ S PREDSTAVOM “U ČEMU JE TRIK?”

Stiže i u Donji Miholjac i Slatinu

Najčitanije iz rubrike