Regija
OPĆINA MARIJANCI OBJAVILA NATJEČAJ ZA SUFINANCIRANJE KULTURNIH MANIFESTACIJA

U općinskom proračunu osigurano 165.000 kuna
Objavljeno 17. siječnja, 2021.
MARIJANCI

Općina Marijanci objavila je Javni natječaj za sufinanciranje udruga u kulturi te organizacije kulturnih manifestacija u 2021. godini. Sufinancirat će se programi/projekti udruga građana u razvoju kulture i društvenih djelatnosti od interesa za Općinu Marijanci te manifestacije vezane uz kulturu i društvena događanja.

U proračunu Općine Marijanci osigurano je 165.000 kuna. Najmanji iznos sufinanciranja po pojedinom programu/projektu može iznositi 500 kuna, a najviši 30.000 kuna. Najviši iznos financijskih sredstava koji se može dobiti za pojedinu manifestaciju je 15.000 kuna, a najmanji 1000 kuna. Ostatak sredstava potrebnih za realizaciju programa/projekta te manifestacije prijavitelji su dužni osigurati iz drugih izvora. Svaka udruga može prijaviti za sufinanciranje najviše jedan program/projekt te pet manifestacija u 2021. godini.

Javni natječaj otvoren je do 14. veljače, a prijava se obavlja preko propisanih obrazaca dostupnih na općinskoj internetskoj stranici i dostavljanjem pripadajuće natječajne dokumentacije osobno ili preko pošte na adresu: Općina Marijanci, Kralja Zvonimira 2, 31555 Marijanci.

Prije potpisa ugovora o sufinanciranju udruga će morati priložiti dokaze da nema nepodmirenih obveza prema općinskom i državnom proračunu. S.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike