Sport
KAŽNJEN DVOJAC BIJELO-PLAVIH

Kad su zajedno Silva i Talys su „tempirana bomba“
Objavljeno 16. siječnja, 2021.

Osijek je u subotnje popodne završio zimske pripreme u Rovinju, a iako se činilo da u bazi bijelo-plavih u Istri vlada prava idila, pokazalo se da ipak nije tako. Idilu je narušilo ponašanje pojedinaca, pa je Nenad Bjelica poput lošeg policajca morao izreći kazne. Čini se da je to jedino rješenje, jer Bjelica jednostavno više nije znao kako izaći na kraj s neprofesionalnom ponašanju dvojice nogometaša – Igora Silve i Talysa. Brazilci su financijski kažnjeni zbog neposluha, a Talys je zbog svog ponašanja do daljnjeg prebačen u drugu momčad Osijeka.

-  Trener ih je odlučio kazniti jer im ovo nije prva greška. Kad su zajedno njih su dvojica kao „tempirana bomba“. Čovjek ih stalno mora paziti da bi ostali na pravom, profesionalnom putu, kakav se očekuje i traži od nogometaša Osijeka – kažu izvori bliski klubu.

Igor Silva i Talys su u Rovinju bili cimeri u sobi, spominje se kako su jedan dan zaglavili do četiri ujutro igrajući Playstation, no to nije jedini i najgori „prekrašj“ spomenutog dvojca. Bilo je još neprofesionalnog ponašanja i trener je odlučio da ih popriličnom novčanom kaznom pokuša urazumiti. Uz to Talys ide u B sastav bijelo-plavih, pa neka momci razmisle isplatili li se biti neprofesionalan u momčadi koja u nastavku prvenstva ima velike ambicije i u kojoj nema mjesta za glupo ponašanje igrača. I. Liović

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

2

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku