Regija
POČETKOM NOVE GODINE DJEVOJČICE U VODSTVU

Darovi Moniki, prvoj virovitičkoj bebi
Objavljeno 15. siječnja, 2021.
VIROVITICA

Grad Virovitica svoju je prvu bebu u ovoj godinu dobio u četvrtak, 7. siječnja, i to djevojčicu. U Općoj je bolnici Virovitica rođena Monika Lazić, bila je teška 3220 grama, a dugačka 48 centimetara. Inače, Monika je peto dijete mladog bračnog para Maje i Gorana Lazić. Zbog epidemioloških mjera nije se moglo u obilazak majke i novorođenčeta kao prijašnjih godina, no Grad Virovitica održao je tradiciju darivanja prvorođenog djeteta sa svog područja. Tako su gradonačelnik Ivica Kirin i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica uz najsrdačnije čestitke uručili roditeljima malene Monike prigodan poklon na vratima njihova doma.

– Čestitam od srca Maji i Goranu na najljepšem poklonu koji su mogli dobiti u novoj godini. Ovi mladi vrijedni ljudi oduševili su nas svojom toplinom, optimizmom i jednostavnošću. Malenoj Moniki, kao i njezinoj braći i sestrama, želimo sretno i bezbrižno djetinjstvo. Ovom prilikom moram napomenuti i kako nas posebno vesele lijepe vijesti o pozitivnom demografskom trendu koje dolaze iz Opće bolnice Virovitica. Naime, u 2020. godini ponovno se bilježi povećanje novorođene djece, rođeno je 617 djece, što je 41 dijete više u odnosu prema 2019. – kazao je gradonačelnik Ivica Kirin.

Podsjetimo, 2. siječnja u 1.15 u virovitičkoj je bolnici rođena prva ovogodišnja beba u Virovitičko-podravskoj županiji, također djevojčica "školskih mjera", teška 3550 grama, dugačka 50 centimetara. V.G.
Možda ste propustili...

USKRSNI DAR GRADA BELOG MANASTIRA

Uskrsnice za umirovljene ove su godine 200 kuna

OPĆINA KNEŽEVI VINOGRADI

Horvat kandidat za načelnika

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana