Regija
POČETKOM NOVE GODINE DJEVOJČICE U VODSTVU

Darovi Moniki, prvoj virovitičkoj bebi
Objavljeno 15. siječnja, 2021.
VIROVITICA

Grad Virovitica svoju je prvu bebu u ovoj godinu dobio u četvrtak, 7. siječnja, i to djevojčicu. U Općoj je bolnici Virovitica rođena Monika Lazić, bila je teška 3220 grama, a dugačka 48 centimetara. Inače, Monika je peto dijete mladog bračnog para Maje i Gorana Lazić. Zbog epidemioloških mjera nije se moglo u obilazak majke i novorođenčeta kao prijašnjih godina, no Grad Virovitica održao je tradiciju darivanja prvorođenog djeteta sa svog područja. Tako su gradonačelnik Ivica Kirin i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica uz najsrdačnije čestitke uručili roditeljima malene Monike prigodan poklon na vratima njihova doma.

– Čestitam od srca Maji i Goranu na najljepšem poklonu koji su mogli dobiti u novoj godini. Ovi mladi vrijedni ljudi oduševili su nas svojom toplinom, optimizmom i jednostavnošću. Malenoj Moniki, kao i njezinoj braći i sestrama, želimo sretno i bezbrižno djetinjstvo. Ovom prilikom moram napomenuti i kako nas posebno vesele lijepe vijesti o pozitivnom demografskom trendu koje dolaze iz Opće bolnice Virovitica. Naime, u 2020. godini ponovno se bilježi povećanje novorođene djece, rođeno je 617 djece, što je 41 dijete više u odnosu prema 2019. – kazao je gradonačelnik Ivica Kirin.

Podsjetimo, 2. siječnja u 1.15 u virovitičkoj je bolnici rođena prva ovogodišnja beba u Virovitičko-podravskoj županiji, također djevojčica "školskih mjera", teška 3550 grama, dugačka 50 centimetara. V.G.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike