Osijek
OPĆINA VLADISLAVCI ZA VATROGASTVO

Oprema seoskim DVD-ovima
Objavljeno 13. siječnja, 2021.
Dobrovoljni vatrogasci s područja općine Vladislavci mogu se pohvaliti da u posljednjih nekoliko godina mnogo toga unaprijedili kada je riječ o uređenju vatrogasnih domova i nabave veće opreme za intervencije. Sada se mogu pohvaliti i novom opremom koju im je uručila Općina Vladislavci, koja im i inače kao partner pomaže u svim projektima opremanja i obnove službenih zgrada. Naime, dva su se dobrovoljna vatrogasna društva, u Vladislavcima i u Hrastinu, upravo zanovila potrebnom opremom.


- Dva su najvažnija segmenta vatrogastva ljudi i kvalitetna oprema, a Općina Vladislavci kontinuirano pomaže društvima u njezinom nabavljanju. Vatrogastvo nam je uvijek bilo jedan od prioriteta, čak i u kriznim godinama nismo smanjili financiranje, a u selima je interes mladih za vatrogastvo znatan, i to sve veseli, jer je pomladak važan za opstanak dragovoljnosti u vatrogastvu.
- Zadovoljni smo što taj sektor ima budućnost i zahvaljujemo na entuzijazmu, ljubavi i profesionalnosti koji ulažu u ovaj posao. Svim članovima dobrovoljnih vatrogasnih društava u Vladislavcima i Hrastinu želim mnogo uspjeha u radu i što manje intervencija - poručuje Tomas. D.P.
Možda ste propustili...

RETREEART ORGANIZIRA NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ U PRIRODI

Šumska kupka: Zastani, udahni i rascvjetaj se!

LABORATORIJ ZA HUMANU REPRODUKCIJU

Očekuju još veći uspjeh u liječenju neplodnosti

Najčitanije iz rubrike