Mozaik
14. I 15. SIJEČNJA NA EXIT TV

Premijere nastupa Nine Kravitz i Amelie Lens
Objavljeno 14. siječnja, 2021.
Svjetske premijere nezaboravnih setova tehnoheroina Nine Kraviz i Amelie Lens sa zatvaranja Dance Arene 2018. i 2019. te VR party u suradnji s jednim od vodećih njemačkih klubova Bootshaus, uz nastup house DJ dua Andhim, dio su ekskluzivnog programa finala specijala "EXIT TO 2021". Tako će u četvrtak, 14., i petak, 15. siječnja, na Exitovim Facebook i Youtube kanalima biti emitirani nikada objavljeni legendarni nastupi kojima su dvije neprijeporne ikone Exitove najveće elektronske bine zatvorile Dance Arenu 2018. i 2019. U subotu, 16. siječnja, publika će imati priliku iskusiti inovativnu novu formu VR partyja, u kojoj EXIT u suradnji s klubom Bootshaus i inovativnom platformom Sansar donosi virtualni živi nastup house majstora Andhim.

Nakon što je godinu dana prije zatvorila Festival te pridonijela tomu da EXIT za svoje izdanje iz 2017. dobije titulu najboljeg europskog festivala, Nina Kraviz se u srpnju 2018. vratila svojoj drugoj kući i još jednom dobila čast završnog seta. Snimka tog iznimnog nastupa prvi put će javno biti prikazana 14. siječnja, u 20.21 i najaviti njezin novi dolazak na Petrovaradinsku tvrđavu za veliku proslavu 20. rođendana festivala.

Nastup Amelie Lens u Dance Areni 2019. ostao je zapamćen i po tome što je na kraju pustila pjesmu “Firestarter”, u čast preminulog Keitha Flinta, što je izazvalo oduševljenje. Svjetska premijera streama bit će emitirana 15. siječnja, u 20.21. T.K.
Možda ste propustili...

DARUVARSKI BEND NASTUPA NA ZAGREBAČKOM FESTIVALU

COTA G4 predstavila spot za novu pjesmu “Daj mi znak”

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

Najčitanije iz rubrike