Mozaik
U STUDIJU CROATIA RECORDSA SNIMILI “BANOVINA U SRCU”

Pjevaju Žera, Marko,
Toni, Mladen i Zec
Objavljeno 13. siječnja, 2021.
U studiju Croatia Recordsa snimljena je još jedna pjesma podrške svim ljudima s područja Banovine koje je potres iselio iz domova. Radijski urednik Hrvatskog katoličkog radija Slavko Nedić napisao je glazbu na stihove Ive Čuvalo “Banovina u srcu”.

- Svatko tko je prošao kroz Banovinu zna koliko je ona lijepa i bit će ponovo lijepa. To je poenta pjesme. Pjesma je nastala iz srca i zaista je bila inspirativna, jer se i mi u Zagrebu još nismo oporavili od potresa. No, ništa me ne može toliko tresti koliko ja imam snage u sebi da tu emociju, vjeru i nadu u bolje sutra dijelim dalje - rekao je Nedić. Pjesmu izvode: Dražen Žerić Žera, Marko Vukes, Zlatan Ćehić Ćeha,Toni Janković, Mladen Burnać i Vladimir Kočiš Zec.

- I kroz lijepo i loše prolazimo zajedno. Nitko nije imun na tragediju koja se dogodila na Banovini i spremni smo pomoći na koji god način možemo. Tekst pjesme je jak i emotivan, i uvijek ističem da mi je emocija u pjesmama najvažnija. Optimizam i nadu ne smijemo gubiti - poručio je Žera. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike