Sport
NOVI IGRAČ U BIJELO-PLAVOM DRESU

Miloš ponovno u Slavoniji
Objavljeno 13. siječnja, 2021.

Nenad Bjelica odlučio je u redove Osijeka ove zime dovesti iskusne igrače s kojima je u jednom dijelu karijere već surađivao. Topčagić, s kojim je radio u Austriji, već je stigao među bijelo-plave nogometaše, a sve je dogovoreno i s desnim bekom koji je nekada igrao u Rijeci, 27-godišnjim Matom Milošem.

Miloš je karijeru počeo u Rijeci za koju je upisao 24 nastupa, a zatim su krenule posudbe, prvo u Cibaliju, pa Sienu, Speziju i Perugiu. Potom je 2016. godine postao igrač Istre 1961 u čijem je dresu pružao zapažene partije, pa je godinu kasnije otišao u Benficu. No, tamo se nije nametnuo i momčad iz Lisabona ga je poslali na posudbu u Lechiu Gdansk, a zatim je igrao za Deportivo Aves za kojega je posljednji nastup upisao u studenom 2019. godine nakon čega se ozljedio i nije odigrao niti jednu službenu utakmicu.

Trener Osijeka Bjelica dobro poznaje Miloševe kvalitete jer je s njim radio u Speziji u talijanskoj Serie B. I. Liović

Grgić na posudbi kod Zekića

Sa suigračima u Rovinju pozdravio se Alen Grgić i vratio se, nakratko, u Osijek. Grgić odlazi na šestomjesečnu posudbu u mađarski DVTK kojega je prije nekoliko dana preuzeo bivši trener NK Osijek Zoran Zekić.

- Tako je, sve je dogovoreno i putujem za Mađarsku. Prethodno sam produžio ugovor s Osijekom na još dvije godine, dakle do ljeta 2023. O svemu smo se usuglasili i mislim da je za mene trenutno dobra opcija odlazak u sredinu u kojoj bih morao imati kontinuitet nastupa. Svi želimo prvenstveno igrati, takva su i moja razmišljanja. U godinama sam kada mogu i trebam pružiti najviše – kazao je Grgić.

Možda ste propustili...

U 21. KOLU PRVE LIGE TUZLANSKOG KANTONA IZMEĐU MEĐIĐE I TREBAVE

Sudac dobio teške batine

Najčitanije iz rubrike